Izbor je samo tvoj: Svetli ili tamni sjajevi za usne

Evo šta sve treba uzeti u obzir kako bi se izbegle greške:

Veličina usana

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Slično kao i kod ruža, svetli sjajevi vizuelno povećavaju usne, dok ih tamne nijanse smanjuju. Ukoliko želite veće usne, prava svetlija nijansa i malo više sjaja na donjoj usni će kreirati savršen look.

Boja očiju

Dok se braon oči najbolje slažu sa pink i jarko crvenim nijansama, zelenookim ženama se savetuju nešto tamniji tonovi crvene. Takođe, vlasnice plavih očiju bi trebalo da svoj make-up look češće upotpunjuju sjajem boje zrele višnje.

Boja kože


Za svetliji ten se preporučuju pink sjajevi, a manje ili više preplanuo ten se može istaći usnama boje vina ili šljive.

Zubi

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ukoliko smatrate da bi trebalo da umanjite nesavršenosti boje vaših zuba, savetujemo vam da se opredelite za svetlo crvene ili prirodno pink nijanse. U tom slučaju, boje koje treba da izbegavate su jarko crvena, ljubičasta i braon.

Osvetljenje

Osim karakteristika lica, u današnje vreme nekima je veoma važno da imaju što fotogeničniju šminku. Prema tome, kada je reč o sjajevima za usne, pod neonskim svetlom treba izbegavati hladne boje kao što je ljubičasta, a pod svetlošću sveća i sličnog žutog osvetljenja ne treba se slikati sa braon sjajevima za usne.

Više na: Sjaj za usne ili mat karmin

Povezane teme: šminka, sjaj za usne, usne

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

6 beauty trikova koji će te spasiti kad kasniš

Verovatno su ti poznata ona jutra kada se uspavaš i već kasniš, pa momentalno moraš da izađeš iz kuće? Okej, oblačenje ćemo maksimalno ubrzati, kafu ć...