Izbor je samo tvoj: Svetli ili tamni sjajevi za usne

Evo šta sve treba uzeti u obzir kako bi se izbegle greške:

Veličina usana

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Slično kao i kod ruža, svetli sjajevi vizuelno povećavaju usne, dok ih tamne nijanse smanjuju. Ukoliko želite veće usne, prava svetlija nijansa i malo više sjaja na donjoj usni će kreirati savršen look.

Boja očiju

Dok se braon oči najbolje slažu sa pink i jarko crvenim nijansama, zelenookim ženama se savetuju nešto tamniji tonovi crvene. Takođe, vlasnice plavih očiju bi trebalo da svoj make-up look češće upotpunjuju sjajem boje zrele višnje.

Boja kože


Za svetliji ten se preporučuju pink sjajevi, a manje ili više preplanuo ten se može istaći usnama boje vina ili šljive.

Zubi

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ukoliko smatrate da bi trebalo da umanjite nesavršenosti boje vaših zuba, savetujemo vam da se opredelite za svetlo crvene ili prirodno pink nijanse. U tom slučaju, boje koje treba da izbegavate su jarko crvena, ljubičasta i braon.

Osvetljenje

Osim karakteristika lica, u današnje vreme nekima je veoma važno da imaju što fotogeničniju šminku. Prema tome, kada je reč o sjajevima za usne, pod neonskim svetlom treba izbegavati hladne boje kao što je ljubičasta, a pod svetlošću sveća i sličnog žutog osvetljenja ne treba se slikati sa braon sjajevima za usne.

Više na: Sjaj za usne ili mat karmin

Povezane teme: šminka, sjaj za usne, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Probali smo sjaj za usne obogaćen hijaluronskom kiselinom koji će ti biti omiljeni ovog leta!

Jesi li čula za trend glaziranih usana? Ovaj trend će biti posebno popularan tokom leta, a uključuje samo jedan proizvod – sjaj za usne...