Izdržljiv manikir za kampovanje

Ok, ako si odlučila da ideš na kampovanje, mi kažemo - go girl! Ništa lepše nego povremeno malo podivljati u prirodi. Ukoliko ne planiraš da se samo izležavaš, već i da malo zasučeš rukave, vereš se po drveću, istražuješ šumu, preskačeš potoke i spavaš pod zvezdama, tvoj manikir mora da podrži tu akciju. Evo kako da pripremiš nokte, pre no spakuješ ranac i uputiš se u šumsku avanturu. 

 

1.Kratki nokti

 Skraćivanje je definitivno prvo što treba uraditi. Jer je za sakupljanje drva, i paljenje logorske vatre jasno da tvoji nokti treba da budu prilično kratki. U protivnom, osim što se u njih lako može uvući prljavština biće i konstantno izloženi riziku od lomljenja. Dakle, kratko!

2.Postojan lak za nokte

Da, treba ti izdržljiv lak za nokte. Onaj koji neće posustvati pred izazovima divljine.Preporučujemo da najpre naneseš sloj bezbojnog laka ili specijalni lak – bazu koja će napraviti dobar osnov za boju. Nakon sušenja nanesi dva sloja omiljenog laka za nokte. Crveni nokti ili druge jarke boje možda nisu najbolji lakovi za nokte na kampovanju, ali su recimo nude nokti i slične neutralne nijanse dobar izbor.

3.Lak za fiksiranje boje

 

Ovaj mali korisni preparat često preskačemo, a provereno povećeva otpornost i produžava trajnost boje na tvojim noktima. I ne samo za ekstrmne uslove u prirodi. Toliko će ti se svideti da ćeš nastaviti da ga koristiš i nakon povratka u civilizaciju.

Želimo ti odličan provod! A sigurni smo da će te, uz ovih nekoliko korisnih saveta, tvoj manikir verno pratiti u svakoj avanturi!

Pročitajte još o: Boje lakova za nokte koje bi svaka devojka trebalo da ima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie First Base

  • Essie Ballet Slipers

    Poručite odmah
  • Essie Gel Setter

Registrujte se / Prijavite se