Izgledajte kao da ćete sresti bivšeg dečka!

Svaka devojka je sigurno u glavi sto puta zamišljala taj magični trenutak kako ćete izgledati savršeno kada sretne bivšeg, ali takve situacije u stvarnom životu uvek izgledaju drugačije i dogode se potpuno neplanirano.

Iako možda niste u vašem najboljem izdanju, evo nekoliko trikova koji će vam pomoći da izgledate sjajno i pokažete mu šta je izgubio!

Glavu gore!


Samopouzdanje je nešto što je uvek privlačno. Zato, i kada ne izgledate baš reprezentativno, podignite glavu visoko i zamislite da ste najlepša na svetu. Ništa nije tako zavodljivo kao devojka koja je sigurna u sebe!

Budite vesele i neodoljive


Veoma je važno da u trenucima kada naletite na bivšeg udahnete duboko i setite se koliko ste dobrih stvari počeli da radite otkako vas dvoje niste više zajedno: druženje sa prijateljima, treniranje, čitanje lepe knjige, pohađanje časova stranih jezika...

Sigurno da postoji nešto u vašem životu što vam može izmamiti osmeh na lice, jer je vrlo važno da u ovom trenutku pokažete osmeh i ne mislite na ono što se desilo među vama. Malo poigravanje kosom i vaš blistavi osmeh uradiće mnogo više nego da ste savršeno našminkane.

Pri ruci uvek imajte ruž za usne


Uvek će se desiti situacije da niste savršeno našminkane ili da uopšte niste našminkane, ali je ruž u torbici OBAVEZAN. Tako da ukoliko ga vidite, nanesite na brzinu tečni karmin L'Oréal Paris Lip Paint u omiljenoj nijansi. Sigurno ćete se osećati lepše, a negovane i lepe usne će biti prvo što će vaš bivši primetiti.

Bonus savet: iskoristite moć svog parfema!

Sećanja se najlakše probude čulom mirisa. Ne opterećujte se time šta će on pomisliti, ali budite sigurne da neće ostati ravnodušan kada oseti miris vašeg parfema.

Više na: Make-up odluke zahvaljujući kojima ćete učiniti čuda za svoju kožu, lepotu i samopouzdanje

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone With The Nude

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Lip Paint Lacquer 102 Darling Pink

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Lip Paint Lacquer 107 Dark River

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Lip Paint Matte 201 Hollywood Beige

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Lip Paint Matte 204 Red Actually

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Lip Paint Matte 207 Wuthering Purple

  Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, parfem

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Full-coverage šminka za samo 5 minuta

Sigurno si i ti, kao i mnoge od nas često bila prinuđena da se kompletno našminkaš u žurbi...