Jedini makeup proizvod koji ti je potreban dok putuješ

Za putovanja u letnjim mesecima nije ti potreban pun neseser beauty proizvoda te možeš sve pudere, rumenila, senke i ruževe ostaviti kod kuće. S druge strane, nikako ne smeš zaboraviti da sa sobom poneseš vodootpornu maskaru.

Za još blistaviji pogled otporan na sve načine putovanja i prevozna sredstva, izaberi novu vodootpornu verziju L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskare.

 

Kao i njene „sestre“ iz Miss Baby Roll linije, vodootporna varijanta ove maskare će savršeno uviti sve trepavice pa čak i one najkraće! Moć da tvojim trepavicama da vrtoglavu uvijenost ova maskara duguje svojoj formuli koja je kreirana da ti pruži najveći lifting trepavica ikada.

Bilo da na odmor putuješ automobilom, avionom ili vozom, tvoje trepavice će sve do zacrtanog odredišta ostati uvijene i s punim volumenom.

 

 


Bez obzira na to iz kojeg ugla te neko posmatra, primetiće mega volumen koji si dobila nanošenjem Miss Baby Roll vodootporne maskare. Posebno precizno oblikovana četkica omogućava lako nanošenje na trepavice i ne propušta nijednu dlačicu, bez obzira na njihovu dužinu.

Upravo zbog ovih benefita je ova maskara tvoj najbolji letnji saputnik, jer ćeš uz minimalni uloženi trud lako postići besprekoran look.

Pročitaj još: Maskare u boji su ponovo IN!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

BESA X L'Oréal Paris: Makeup pripreme pred svečenu premijeru popularne domaće serije!

MakeUp tim je prošle nedelje prisustvovao svečanoj premijeri druge sezone popularne TV serije BESA, na kojoj su glumice Hana Selimović i Milica Zarić ...