Jedini makeup proizvod koji ti je potreban dok putuješ

Za putovanja u letnjim mesecima nije ti potreban pun neseser beauty proizvoda te možeš sve pudere, rumenila, senke i ruževe ostaviti kod kuće. S druge strane, nikako ne smeš zaboraviti da sa sobom poneseš vodootpornu maskaru.

Za još blistaviji pogled otporan na sve načine putovanja i prevozna sredstva, izaberi novu vodootpornu verziju L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskare.

Jedini-makeup-proizvod-koji-ti-je-potreban-dok-putujes

Kao i njene „sestre“ iz Miss Baby Roll linije, vodootporna varijanta ove maskare će savršeno uviti sve trepavice pa čak i one najkraće! Moć da tvojim trepavicama da vrtoglavu uvijenost ova maskara duguje svojoj formuli koja je kreirana da ti pruži najveći lifting trepavica ikada.

Bilo da na odmor putuješ automobilom, avionom ili vozom, tvoje trepavice će sve do zacrtanog odredišta ostati uvijene i s punim volumenom.

 

 


Bez obzira na to iz kojeg ugla te neko posmatra, primetiće mega volumen koji si dobila nanošenjem Miss Baby Roll vodootporne maskare. Posebno precizno oblikovana četkica omogućava lako nanošenje na trepavice i ne propušta nijednu dlačicu, bez obzira na njihovu dužinu.

Upravo zbog ovih benefita je ova maskara tvoj najbolji letnji saputnik, jer ćeš uz minimalni uloženi trud lako postići besprekoran look.

Pročitaj još: Maskare u boji su ponovo IN!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, leto

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Bez obzira da li si se odlučila za dnevni ili večernji makeup, onaj za svečane prilike, cat eye ili smokey eye look, savršenstvo ćeš postići tek kada ...