Jedini priručnik za sređivanje obrva koji ti je potreban

Ako ti oblikovanje obrva i dalje predstavlja problem, ne brini! Ovo je jedini priručnik koji ti je potreban da bi svoje obrve dovela do savršenstva.

Uredne obrve


Da bi mogla da se upustiš u ovu avanturu, moraš biti sigurna da su ti obrve čiste i uredne. Oblikuj ih uvek prema obliku lica. Za to su ti potrebni četkica za češljanje obrva, pinceta koja može da uhvati i one najsitnije dlačice i uveličavajuće ogledalo.

Počni s olovkom


Dobro zarezana olovka je tvoj najbolji prijatelj u ovoj misiji. Nakon što si oblikovala obrve, lagano pređi olovkom po donjoj ivici obrva kako bi ih definisala, a zatim pređi na gornju ivicu. Neka srednji deo obrve ostane prazan.

Vreme je za senke


Sada je vreme da popuniš praznine i definišeš srednji deo obrva. Potrebne su ti dve nijanse senki za obrve – svetlija i tamnija. Počni s tamnijom nijansom, koju ćeš naneti od kraja do sredine obrva. Od sredine pa do samog početka nanesi svetliju nijansu senki. Na ovaj način ćeš kreirati ombre efekat na svojim obrvama, dajući im potpuno prirodan izgled.

Poslednji, ali ne najmanje važan korak


Nakon što si definisala konture i popunila sve praznine, vreme je da fiksiraš obrve. Izaberi specijalnu maskaru za obrve u približnoj nijansi tvojih dlačica. Maskara fiksira dlačice tako da izgledaju uredno i savršeno prirodno. U slučaju da preteraš sa olovkom ili maskarom, upotrebi korektor kako bi korigovala greške.

Pročitaj više: Previše si istakla obrve? Imamo rešenje!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Xpert 105 Brunette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Medium to Dark

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Brow Artist Sculpt 02 Brunette

    Poručite odmah

Povezane teme: obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenji makeup: Top saveti za obrve, oči i usne!

Pripremili smo kardigane, kišobrane stavili u torbu i priznali sebi da je jesen pobedila. Udobno se smesti, jer sledi razotkrivanje jesenjih top trend...