Jedna paleta – tri rešenja

Inspirisan profesionalnom šminkom, Infallible Total Cover popravlja ten u bilo kojoj prilici i priprema lice za nanošenje tečnog pudera. U svom sastavu ima pet raznobojnih kremastih korektora koji se jednostavno blendiraju i efikasni su i u rukama make-up amatera.

Bež


Prvi u nizu korektor idealan je za pokrivanje tamnih kolutova oko očiju. Tri bež nijanse, za tri različita tena kože, odlično poništavaju neželjene modre podočnjake i čine vaše lice svežijim i naizgled manje umornim. Sve ovo je moguće usled sposobnosti toplih tonova da neutrališu hladne – prava likovna umetnost u paleti za šminkanje.

Zelena


Ako se borite sa problemom preteranog crvenila na licu, zelena Total Cover opcija će poslužiti za njegovo eliminisanje. Može se koristiti na bilo kom delu lica, a naročito se preporučuje ukoliko želite da sakrijete bubuljice, akne, crvene ožiljke ili opekotine od sunca. Na taj način, ten postaje ujednačen i spreman za stavljanje tečne tonirane podloge u odgovarajućoj nijansi.

Ljubičasta


Verovatno najzanimljiviji od svih, ljubičasti korektor u ovom višenamenskom make-up paketu čini čuda ako tražite rešenje za manje ili više žutu kožu lica. U zavisnosti od regije koju želite da prekrijete, ovu nijansu možete naneti u tankom sloju preko celog lica ili tačkasto samo lokalno.

L'Oréal Paris kao da želi da nam kaže voilajedan proizvod, tri iznenađenja!

Pročitaj više: Kako da izabereš pravi korektor za sebe

Povezane teme: šminka, senčenje lica, korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da stilizuješ obrve na tri jednostavna načina

Kada su u pitanju obrve, fokus je na divljim obrvama prirodnog izgleda evo kako da postigneš ovaj trend bez puno muke kod svoje kuće...