Jednostavni makeup za oči koji ostavlja bez daha

Sledeći redovi su posvećeni svim devojkama koje obožavaju makeup, a ujedno su i veoma praktične, zbog svog ubrzanog načina života. U svakodnevnoj žurbi i mnogobrojnim obavezama često pokušavamo da izbalansiramo između nežnog, prirodnog izgleda i WOW efekta koji želimo da ostavimo na okolinu. Veruj nam, ovo je vrlo lako postići ako imaš savršeno našminkane oči. Oči su onaj deo lica koji okolina prvo primeti na tebi, one su ogledalo duše i govore o tebi više nego što misliš. A za savršeno našminkane oči su ti potrebna samo dva proizvoda i ne više od 7-8 minuta tvog dragocenog vremena. Da, da! Prati nas pažljivo:

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Uokviri dobro!

Ne možeš imati savršeno našminkane oči ako tvoje obrve nisu takođe savršene. Obrve moraju biti blago istaknute, kako ne bi ostavila utisak da si preterala sa proizvodima za obikovanje i stilizovanje. Proizvod, za koji smo potpuno sigurni da ti može pomoći u ovome je Paradise Brow Pomade od Loreala. Kremasta, gel formula pomaže da na potpuno prirodan način istakneš svoje obrve. Sa druge strane, uvek ga možeš iskoristiti da dodaš malo dramatike u svoj izgled, tako što ćeš gel naneti više puta na svoje obrve. Paradise Brow Pomade dolazi sa četkicom za precizno i jednostavno nanošenje, a njena formula osigurava dugotrajan efekat, bez razmazivanja i gubljenja intenziteta boje. Nakon što si obrvama pružila savršen izgled, možeš preći na sledeći korak.

Trepavice!

Naravno, kada pominjemo savršeno našminkane oči jednostavno ne možemo da ne pomislimo na duge i guste trepavice. Kako bi trepavicama dodala neodoljivu dužinu i gustinu, pre svega moraš biti sigurna da su potpuno čiste i spremne za nanošenje maskare. Ostaci maskare po trepavicama od prethodnog nanošenja mogu samo da pokvare krajnji rezultat, i što je najvažnije da oštete trepavice. Kada tvoje trepavice budu spremne, vreme je da ih povedeš na mesto koje svakako zaslužuju – RAJ! Upotrebi Paradise Extatic maskaru od Loreala, koja će samo jednim nanošenjem tvojim trepavicama dati željeni volumen i gustinu. Ako ipak misliš da ti je potreban još jedan sloj, slobodno ponovi nanošenje ali sačekaj da se prvi sloj dobro osuši. Formula Paradise Extatic maskare čini trepavice izuzetno nežnim i mekanim poput pera. Ne ostavlja osećaj težine na trepavicama, a to je upravo ono što ti treba.

Ova maskara je šlag na torti za ovaj neodoljivi makeup look, koji će ti sasvim sigurno doneti željeni WOW efekat koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Pročitaj još o: Oružje za zavođenje: Naučite da šminkate oči u skladu sa njihovom bojom!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'oreal Paris Brow Artist Pomade

    Poručite odmah
  • Loreal Paris Paradise Extatic

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš volumen i uvijene trepavice bez uvijača? Da, moguće je uz ovu maskaru!

Ako misliš da ništa ne može da iznenadi tvoje trepavice, pripremi se za nešto potpuno novo...