Jutarnja beauty rutina koja će te sigurno razbuditi

Osvežavajuće tuširanje i spremanje ukusnog doručka samo su neke od stvari koje nam prvo padaju na pamet kada želimo da se pripremimo za važan dan. Međutim, iako su to sastavni delovi svakog prijatnog jutra, nije na odmet da dodamo još jedan korak u razbuđivanju – savršenu beauty rutinu.

Svaka uspešna beauty rutina počinje pravilnim umivanjem


Kažu da se po jutru dan poznaje, a ti svakako želiš da zbog svoje jutarnje nege kože ceo dan budeš sveža i da ti koža jednostavno bude blistava. To ćeš, pre svega, postići tako što ćeš se svakog jutra umivati odgovarajućim proizvodom. L'Oréal Paris Pure Clay linija gelova za umivanje nudi ti tri opcije, a na tebi je samo da izabereš najbolju varijantu za potrebe svoje kože lica.

Multimasking za jutarnje osveženje

U ovom koraku, tvoji saveznici su Glow i Exfo verzije L'Oréal Paris Pure Clay maski od gline. Dok ćeš prvu naneti na T-zonu i tako otkloniti višak sebuma, drugu ćeš staviti na obraze i tako izravnati sve eventualne nesavršenosti kože.

Takođe, ono što je dobro kod ovog koraka je to što možeš mnogo toga da uradiš za 10 minuta dok ti maske stoje na licu. Multimasking i multitasking na delu!

Hidratacija kože


Na kraju, ne možeš da napustiš kuću, a da prethodno nisi nahranila svoju kožu pa zato nemoj da zaboraviš da na kraju rutine naneseš hidratantnu kremu. Ono što je u ovom koraku najvažnije je procena koji je tvoj tip kože i odabir kreme koja će za tebe i tvoje lice „raditi“ ceo dan.

Pročitajte još: 5 neophodnih proizvoda za negu kože kojih se ne odričemo

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel

  Poručite odmah
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

 • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

Povezane teme: nega

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Krema za područje oko očiju: Koju izabrati i kada?

Kako je koža oko očiju tanja i osetljivija od ostatka lica, ne čudi što prve znakove starenja primećujemo upravo u ovoj regiji. Ipak, adekvatni prepar...