Kada bih morala da biram samo jedan komad šminke By @anastasijastasha

Kada je šminkanje u pitanju, ne mogu da ga zamislim bez maskare. Maskara toliko otvori moje oči i da potpuno novi izgled celom licu, posebno zato što su moje trepavice prirodno veoma svetle i samim tim, nenaglašene. I zato, kada bih morala da biram da stavim samo "jedan komad" šminke, to bi svakako i apsolutno bila - maskara!

Kada bih mogla samo jednu stvar od šminke da ponesem sa sobom na pusto ostrvo, to bi naravno bila - maskara. Pored svega ovoga, imam specijalan način nanošenja maskare. Započinjem sa baznim slojem maskare. Po mogućstvu, ukoliko nemam belu bazu za maskaru, uzmem stariju maskaru, koju imam mesec dana ili duže, i nanosim prvi sloj. Na ovaj način, moje trepavice nisu "mokre", i manja je šansa da će se maskara preslikati na kapak. Takodje, ovim pravim bazu na koju će se nova maskara zalepiti. Zatim, uzimam novu tubu maskare, i počinjem od samog korena trepavica, i laganim potezima idem ka vrhu, gde vrhove prolazim brzo, a koren sporije, i pri korenu pravim cik cak pokrete (levo i desno). Ostavljam taj sloj da se osuši i šminkam neki drugi deo lica.

I na samom kraju, dodajem poslednji, tanji sloj maskare, kako bih još i više dobila na dužini trepavica i izvukla maksimalni volumen. Trenutno koristim i obožavam L'Oreal Miss Hippie maskaru, koja ne stvara grudvice, češlja moje trepavice i daje prirodan, ali i paperjast izgled samih trepavica, a odlično izgleda na njima i u samo jednom sloju!

Da li ste već pročitale i moje najbolje trikove za maskaru? 

Do sledećeg puta,

Vaša Anastasija

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bjuti rutina Lili Kolins inspirisana serijom Emili u Parizu

„Što manje imate na licu, manje toga može da krene po zlu u toku dana“, tvrdi Kolins, a u videu koji je snimila, otkriva nam tajne svog besprekornog i...