Kako da izabereš pravi Lancôme Teint Idole Ultra Wear tečni puder za sebe

U makeup industriji, kao i u svakoj industriji, na ceni su kvalitet i dugovečnost proizvoda. Dok se neki proizvodi nakon uspešnog lansiranja, ipak ne zadrže dugo na tržištu, postoje i oni koji se pojave, zavladaju makeup scenom i budu obožavani od strane makeup zajednice više od dve decenije.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear tečni puder je već više od dvadeset godina, neizostavni makeup proizvod mnogih žena, koje su se zaljubile u njegovu lakoću stapanja sa tenom, savršenu pokrivenost i postojanost, kao i veliki izbor nijansi koje mogu pronaći u ponudi.

Teint Idole Ultra Wear tečni puder

Potrebe žena se u skladu sa promenama u načinu života konstantno menjaju. Ono što ovaj puder čini toliko posebnim jeste to što Lancôme stalno unapređuje njegovu formulu i na taj način pomera granice savršenstva, predviđajući želje žena.

Ovaj puder će ti osigurati besprekoran ten, baš po tvojoj meri, zahvaljujući velikom izboru nijansi u ponudi - u hladnim, neutralnim i toplim podtonovima, kojih ima čak 27. Pored toga, lagana tekstura Teint Idole Ultra Wear tečnog pudera, pruža prijatan osećaj u toku nošenja, sa osiguranom moći pokrivenosti, koja će ujednačiti i ulepšati tvoj prirodan ten.

 

Teint Idole Ultra Wear Nude tečni puder

Jedan od najnovijih izazova Lancôme-a, bilo je stvaranje još laganije i prozračnije formule pudera, koja će imati isto dejstvo i efekat Teint Idole Ultra Wear tečnog pudera, koji je njihov kultni proizvod. Uspešno su odgovorili na ovaj izazov, kreiranjem fantastičnog Teint Idole Ultra Wear Nude tečnog pudera, lagane i prozračne teksture, koja se sa još većom lakoćom stapa sa kožom, pružajući ti tako savršen „no makeup makeup“ izgled dugotrajne postojanosti.

Baš ovaj novi Teint Idole Ultra Wear Nude tečni puder, može postati tvoja „druga“ koža, zahvaljujući velikom rasponu nijansi i njegovom prozračnom mat efektom koji traje i do 24 sata*. U prodaji možeš pronaći ovaj lagani prozračni puder u čak 10 nijansi predviđenih za većinu tonova kože i sama se uveriti u njegovu postojanost i moć stapanja sa tvojim tenom i pokazati svoje pravo ja, korišćenjem tečnog pudera koji ne ostavlja efekat maske.

* Potrošački test na 105 žena

Koji od ova dva Lancôme Teint Idole Ultra Wear pudera je za tebe?

Ako više preferiraš visoku pokrivenost pudera na dnevnom nivou, a u toku svojih mnogobrojnih obaveza i ubrazanog tempa života nemaš vremena da stalno popravljaš makeup, a radije izbegavaš dodatno šminkanje za večernji izlazak posle radnog dana i uz sve to ipak želiš besprekoran ten, onda će ti više ogovarati Teint Idole Ultra Wear tečni puder.

Ako si od onih koji prate makeup trendove i znaš da je što prirodniji izgled kože sada u trendu, a opet ne želiš da iskušavaš sreću sa raznim kremama u boji, jer ti je potrebna istinska postojanost pudera lagane, prozračne formule, onda će ti najbolje odgovarati Teint Idole Ultra Wear Nude tečni puder.

Najbolje bi bilo da ti pri ruci uvek budu i jedan i drugi puder, kako bi onda, kada želiš promenu u prekrivnoj moći pudera tokom nedelje ili u skladu sa tvojim dnevnim izazovima i prilikama, koristila kvalitetni puder, unapređene formule, koji je prijatan na licu i koji će ti osigurati postojanost, ali i moć prekrivenosti koju želiš.

Pročitaj još: Predstavljamo naš omiljeni miris!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear

    Poručite odmah
  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, tečni puder, puder, jesen, Lancome, jesen 2019

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Efekat savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Maybelline New York Tattoo Brow Lift olovka za obrve je nedavno stigla na naše tržište i naravno, nismo mogli da odolimo, a da je ne isprobamo...