Kako da izabereš svoju prvu maskaru

Konačno je došao i taj dan! Ne moraš više da krišom uzimaš šminku od mame i starije sestre, vreme je da oformiš svoj neseser. Ukoliko si potpuno neiskusna u šminkanju, predlažemo ti da počneš od maskare. Maskara je idealan proizvod za početnike u šminkanju, jer se sa njom ne može mnogo pogrešiti, a razlika između trepavica sa i bez maskare zaista je drastična. A kada odeš u najbližu drogeriju da izabereš maskaru, tamo će te sačekati mnoštvo maskara od kojih je jako teško izabrati pravu. Mi ti otkrivamo koje osobine tvoja prva maskara mora imati!

1. Maskara koja se lako nanosi i skida

Na početku tvoje makeup karijere, sigurno ćeš bezbroj puta gledati YouTube tutorijale u pokušajima da naneseš makeup proizvode baš kao zvezde Instagrama. Zbog toga će ti biti potrebna maskara koja se lako nanosi, a još lakše skida. Mi ti preporučujemo Snapscaru koja nam dolazi iz kuće Maybelline New York. U trenu se i nanosi, a ne ostavlja grudvice i skida isto toliko brzo i lako, a pri tom ne ostavlja tragove.

2. Prirodan izgled trepavica

Pošto tek počinješ da koristiš maskaru, bitno je da ti trepavice izgledaju puno, a ipak prirodno. I za to je Snapscara idealna. Ona će dati trepavicama volumen, a u isto vreme, zadržaćeš prirodan izgled. Ovo je naročito bitno za tvoj dnevni look, jer efekat veštačkih trepavica nikako nije pogodan za školu ili šetnju gradom sa drugaricama.

3. Postojanost tokom celog dana

Apsolutno je neophodno da maskara bude postojana. Ako si i ti, kao i mnoge devojke tvojih godina, aktivna od ranog jutra – tu je škola ili predavanja, zatim nezaobilazno kafenisanje sa drugaricama, trening, razne sekcije, a sve vreme se voziš gradskim busom ili pešačiš, tvoja maskara mora da izdrži sve to. Snapscara je dovoljno postojana da sve to prebrodi sa tobom i savršena je za svakodnevnu upotrebu. 

4. Više boja za eksperimentisanje

Crna maskara je pravi klasik, međutim, važno je da imaš alternativu, kako bi nekada mogla i da eksperimentišeš sa šminkanjem. Snapscara dolazi i u Black Cherry boji, koja će osvežiti tvoj look i još više naglasiti boju očiju.

Sad, kada znaš da izabereš svoju prvu maskaru, vreme je i da je kupiš. Snapscaru možeš odmah naručiti na linku ispod ili je naći u najbližoj drogeriji. Kada je isprobaš, obavezno podeli sa nama utiske u komentarima!

Pročitaj još: Top 10 proizvoda za šminkanje očiju za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

    Poručite odmah
  • Maybelline New York SnapScara Black Cherry

Povezane teme: šminka, maskara, oči, trend, tutorial, proleće, Gigi Hadid, Maybelline New York, trepavice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Važno je da izabereš pravi prajmer prema svom tipu kože, kako bi osetila sve benefite ovog cuvenog makeup proizvoda !

Isti makeup proizvodi pa tako i prajmeri za lice potpuno drugačije izgledaju na različitim tipovima kože, zato je važno da izabereš onaj pravi prema s...