Kako da izabereš svoju prvu maskaru

Konačno je došao i taj dan! Ne moraš više da krišom uzimaš šminku od mame i starije sestre, vreme je da oformiš svoj neseser. Ukoliko si potpuno neiskusna u šminkanju, predlažemo ti da počneš od maskare. Maskara je idealan proizvod za početnike u šminkanju, jer se sa njom ne može mnogo pogrešiti, a razlika između trepavica sa i bez maskare zaista je drastična. A kada odeš u najbližu drogeriju da izabereš maskaru, tamo će te sačekati mnoštvo maskara od kojih je jako teško izabrati pravu. Mi ti otkrivamo koje osobine tvoja prva maskara mora imati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

1. Maskara koja se lako nanosi i skida

Na početku tvoje makeup karijere, sigurno ćeš bezbroj puta gledati YouTube tutorijale u pokušajima da naneseš makeup proizvode baš kao zvezde Instagrama. Zbog toga će ti biti potrebna maskara koja se lako nanosi, a još lakše skida. Mi ti preporučujemo Snapscaru koja nam dolazi iz kuće Maybelline New York. U trenu se i nanosi, a ne ostavlja grudvice i skida isto toliko brzo i lako, a pri tom ne ostavlja tragove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

2. Prirodan izgled trepavica

Pošto tek počinješ da koristiš maskaru, bitno je da ti trepavice izgledaju puno, a ipak prirodno. I za to je Snapscara idealna. Ona će dati trepavicama volumen, a u isto vreme, zadržaćeš prirodan izgled. Ovo je naročito bitno za tvoj dnevni look, jer efekat veštačkih trepavica nikako nije pogodan za školu ili šetnju gradom sa drugaricama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

3. Postojanost tokom celog dana

Apsolutno je neophodno da maskara bude postojana. Ako si i ti, kao i mnoge devojke tvojih godina, aktivna od ranog jutra – tu je škola ili predavanja, zatim nezaobilazno kafenisanje sa drugaricama, trening, razne sekcije, a sve vreme se voziš gradskim busom ili pešačiš, tvoja maskara mora da izdrži sve to. Snapscara je dovoljno postojana da sve to prebrodi sa tobom i savršena je za svakodnevnu upotrebu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

4. Više boja za eksperimentisanje

Crna maskara je pravi klasik, međutim, važno je da imaš alternativu, kako bi nekada mogla i da eksperimentišeš sa šminkanjem. Snapscara dolazi i u Black Cherry boji, koja će osvežiti tvoj look i još više naglasiti boju očiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Sad, kada znaš da izabereš svoju prvu maskaru, vreme je i da je kupiš. Snapscaru možeš odmah naručiti na linku ispod ili je naći u najbližoj drogeriji. Kada je isprobaš, obavezno podeli sa nama utiske u komentarima!

Pročitaj još: Top 10 proizvoda za šminkanje očiju za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

    Poručite odmah
  • Maybelline New York SnapScara Black Cherry

Povezane teme: šminka, maskara, oči, trend, tutorial, proleće, Gigi Hadid, Maybelline New York, trepavice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maybelline New York Instant Eraser korektor je postao još bolji! Evo šta je NOVO!

Opsesija ovim korektorom krenula je sa svetske scene. Gigi Hadid i ostali top modeli i svetski poznate influenserke preporučivale su ovaj korektor i p...