Kako da nanesete ajlajner kao profesionalac by Dunja Jovanić

Nećemo se lagati, ajlajner je moja uža specijalnost. :) Mogu da izvučem savršenu liniju tuš ili gel ajlajnerom, flomasterom u olovci, krejonom, senkom... Međutim, sve tehnike se dele na teže i one manje teške. Jer laka tehnika za ajlajner, da se razumemo, ne postoji. 

I opet, sve je stvar vežbe.

Kako da nanesete ajlajner kao profesionalac by Dunja Jovanić

Ne biste želele da znate kakav lajner sam furala pre 6 ili 7 godina. Ali sam vremenom savladala tehniku koja je najbolja za moje kapke i od tada nemam problem sa ajlajnerom. 

Donedavno mi je jedan od omiljenih lajnera bio Maybelline New York Master Precise, a njemu se skoro pridružio novi Sensational ajlajner, koji ima zakrivljenu četkicu za lakšu aplikaciju proizvoda. I, na prvu loptu, tako zakrivljena četkica me je asocirale na mnoge proizvode koje sam probala, a koji su imali takvu vrstu četkice, i iskreno, nisam bila oduševljena.

Međutim, kada sam nakon par dana konačno probala ovaj proizvod, reći ću vam, postao je moj omiljeni ajlajner ove godine. 

TOLIKO lak za upotrebu. Aplikator koji je savršeno zakrivljen. Pigmentacija proizvoda. Dugotrajnost. Brzina sušenja. Mislim da ne raspolažem sa dovoljno prideva u svom rečniku, koliko to ovaj ajlajner zaslužuje. :) 

Ako u proseku nanosim ajlajner 6-7 minuta, onda ovaj nanosim 3 minuta. Dakle, imaćete više vremena, i bolje iscrtanu liniju. Bingo!

Ali, koliko god da se trudite, lajner vam neće biti savršeno ravnomeran na oba oka. Međutim, ja se toliko ne brinem oko toga, zato što kada nanesete maskaru nakon ajlajnera, razlika se neće primetiti. Čist dokaz je to što sam pre mesec dana išla na neki event i lajner me nikako nije slušao, i nije sarađivao, i jedno oko nije imalo veze sa drugim. A onda sretnem drugaricu koja mi kaže „Pa ja ne mogu da verujem kako ti uvek imaš tako savršeno precizan ajlajner“, a ja se u sebi mislim „Eh, da samo znaš“. :) 

Kako da nanesete ajlajner kao profesionalac by Dunja Jovanić

Dodatno, u poslednjih desetak dana koristim svoj stari favorit u novom limited edition pakovanju, a to je Maybelline New York Lash Sensational maskara. I znate kada ja sama pomislim da mi trepavice izgledaju kao da su veštačke. :) 

U svakom slučaju, imate moju iskrenu preporuku za oba proizvoda. Savršeni su!

Pročitajte još: Krupniji izgled oka u 3 koraka by Dunja Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Sensational Liner

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, dunja jovanić, imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš da trošiš puno novca.

Visoka cena nije uvek garancija vrhunskog kvaliteta i nikada ne treba potcenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po vrl...