Kako da nanesete rumenilo da izgleda prirodno

Uz malo više strpljenja i truda u vašoj make-up rutini, moći ćete da se pozdravite sa tragovima od četke na licu i drugim nuspojavama. Umesto toga, sledeći trikovi za pravilno nanošenje rumenila doneće prirodan sjaj vašim obrazima i jagodicama.

Tonirana krema


Kako biste eliminisale neželjeno crvenilo kože, predlažemo vam da pre šminke obavezno koristite toniranu kremu ili tonirani prajmer. Na ovaj način, napravićete balans nijansi vaših obraza i ostatka lica. Takođe, stvorićete idealnu podlogu za lakše stavljanje rumenila po vašem izboru.

Izbor četke


Okrugle četke sa mekim i gusto raspoređenim dlačicama su kao stvorene za rumenilo jer se uz pomoć njih na koži lica najbolje raspoređuju pigmenti ovog proizvoda za šminkanje. Upravo ovaj oblik čini nanošenje lakšim i prilagođenim čak i amaterima u šminkanju, a veće varijante ovih četki biće odlične za finalno blendiranje.

Pravilno blendiranje


Pošto imate četku odgovarajuće okrugle forme, možete da krenete da stavljate rumenilo u pažljivim kružnim pokretima nagore. Kako bi se izbegli vidljivi tragovi od četke u obliku štrafti ili jasnih ivica krugova nastalih od rumenila, obratite pažnju na važnost blendiranja oko granica obraza i jagodica.

Boje diktiraju


Roze rumenilo trebalo bi da se koristi za ispupčenja obraza bliža nosu zato što bi ova blaga nijansa trebalo da imitira prirodno crvenilo kože. Suprotno tome, bež i braon rumenila mogu se nanositi i na jagodice jer na prirodan način daju dodatnu toplinu obrazima, a samim tim i celom licu.

Pročitaj više na: Pet najčešćih grešaka pri nanošenju rumenila

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senčenje lica, konturisanje, dnevna šminka, rumenilo, prirodni look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Crni ruž kao tajno oružje za petak veče

Ako se osmeliš da ga staviš, imamo za tebe  tri omiljena makeup izdanja koja prate ovaj ekscentrični  ruž za usne ...