Kako da nosite crvenu boju ovog leta? 3 haljine koje su naše poznate dame odabrale za crveni tepih

Crvena boja je sama po sebi takva da ostavlja utisak toliko snažan i pozitivan da vam aksesoari kojima biste dodatno naglasili svoju kombinaciju nisu ni potrebni. Boja strasi, moći, odlučnosti i ljubavi sve je što vam je potrebno da privučete sve poglede i divljenje, a ukoliko je prate kvalitetan kroj i mudro birani detalji, veče tokom kojeg ćete poneti haljinu crvene boje sigurno ćete biti pun pogodak.

Upravo je ova boja bila izbor nekih od najpopularnijih dama na našoj sceni za Story Celebrities Only Party, a mi vam na njihovom primeru otkrivamo kako treba nositi ovu boju...

Anđelka Prpić - vatrena fashionista!

 

 

Svi oni treninzi nisu bili uzalud, zar ne? Čajk i duga haljina dozvoljava da pokažete savršeno izvajane noge, a smelije dame mogu se, kao Anđelka Prpić, opredeliti za dekolte.

S obzirom na to da ova haljina savršeno prati liniju tela i ističe atribute, zatvorena obuća je bolji izbor od otvorenih sandala, pa možete kao lepa glumica odabrati sandale koje prekrivaju prste ili obične salonke. Što se tiče boje, prisetite se priče o umerenosti s početka teksta - crne, tamnoplave ili čak crvene cipele, koliko god bile lepe, skrenule bi pažnju s haljine ovako zanimljivoj kroja i možda pokvarile utisak.

Minja Miletić - Crvena dama

 

 

Ako biste pak da za neku svečaniju priliku odaberete haljinu koju ćete moći da nosite i na manje formalnim događajima, ideja Minje Miletić je sjajan izbor. Ipak, imajte na umu da se u ovako uskoj haljini jasno vidi svaki višak, posebno u predelu struka i ramena.

Popularna voditeljka je ovu haljinu upotpunila nude cipelama i tašnicom bež boje, što je savršen izbor: bilo koja jaka boja ne bi dozvolila ovako efektnoj toaleti da dođe do izražaja.

I ona se držala pravila o umerenosti pri nošenju crvene boje, te je od nakita odabrala samo upečatljiv sat i poslužila se malim trikom koji koriste zaljubljenice u modu iskusne u nošenju crvene - takve je boje i njen lak za nokte!

Suzana Perić - moderna sirena

 

 

Dizajnerka Suzana Perić ne bi bila jedan od naših najvećih modnih znalaca da i sama nije zasijala na crvenom tepihu pre žurke Story Celebrities Only! Ona se odlučila za dužu haljinu nego Minja i Anđelka, i to veoma interesantnog kroja. Njena toaleta imala je i bretele, zahvaljujući čemu izgleda veoma zanimljivo, ali ništa manje privlačno ova haljina ne bi izgledala ni kada bi bila bez bretela i pokazala Suzanina izvajana ramena.

Toaleta koja je privukla toliko pažnje na žurki časopisa Story u potpunosti prati liniju tela i širi se od kolena, a dekolte je - iako izgleda sjajno - suptilan i dostojan dame. Od nakita je tu samo jedva primetan lančić s priveskom i najlepši ukras: širok osmeh pun samopouzdanja.

Perićeva je uz ovu haljinu ponela i pismo-tašnu srebrne boje, čime je dodatno naglasila glamur kojim je odisala cele večeri.

Povezane teme: šminka, poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...