Kako da nosite neobične nijanse rumenila

Proleće nam je sve bliže, pa su tako boje sve češća tema. Boja usana, boja noktiju, boje kapaka, boje, boje, boje...

Sasvim sigurno – boje vladaju
Make-up eksperti kao da ne dozvoljavaju da nam bude dosadno i pokušavaju na sve načine da unesu malo vedrine i raznolikosti u naše živote. Igraju se idejama, kombinacijama, maštom... Njihova poslednja „igra“ ogleda se u neobičnim bojama rumenila koje su hit ovog proleća.

Verovatno je većina nas navikla da rumenilo koristimo samo u posebnim prilikama i to najčešće kada nam je potrebno konturisanje lica. Međutim, make-up stručnjaci su se potrudili da izvuku rumenilo iz tog konteksta i učine ga ekstravagantnijim i privlačnijim. Ovog proleća su apsolutni hit rumenila u neobičnim bojama kao što su siva, boja maline ili čak zelena boja. Dovoljno je da laganim pokretima četke nanesete malu količinu rumenila i lice će vam zasijati potpuno novim sjajem.

Ako se pitate kako da nosite ove neobične nijanse, kao i uvek imamo odgovor...


Pažljivo, ali sa dozom entuzijazma. Siva boja, na primer, odgovara devojkama sa malo tamnijim tenom. Savršeno pristaje i onima sa tamnijom bojom kose. Ako ste plavuša, slobodno probajte neku smeliju nijansu.

Jedan savet, koji uvek treba imati na umu: pažljivo birajte nijansu karmina ako se odlučite za neobične nijanse na obrazima. Složićete se da previše boja na licu koje se međusobno ne slažu mogu da učine da izgledate grubo, veštački ili čak smešno.

Budite hrabre i slobodno eksperimentišite! Samo ako izađete iz okvira svakodnevne rutine i pravila možete otkriti svoju lepšu, slobodniju stranu!  

Pročitaj više: Pet najčešćih grešaka pri nanošenju rumenila

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, trend, proleće, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li ste čuli za kampanju WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851? Kultni kozmetički brend Kiehl’s prepoznatljiv je upravo po individualnom pristupu i svojim savetnicima za negu kože

Otkako je Kiehl’s pre više od 170 godina po prvi put otvorio vrata svoje stare gradske apoteke u Njujorku, brend je predano radio na tome da pruži naj...