Kako  da održite preplanuli ten i nakon letovanja

Leto se možda bliži kraju, ali to ne mora da se odnosi i na tvoj preplanili ten. Pročitaj naše savete kako da zadržiš bronzani sjaj kože nešto duže…

 

Pročitajte više o: Kako pravilno koristiti bronzer

1. Hidrirajte se

Čim se vratiš sa letovanja, počni sa obaveznom hidratacijom. Ispijanje dovoljno vode pomoći će koži da bude jedra i zdrava. Smanjujući mogućnosti ljuštenja i guljenja u danima koji slede. Suvišno je i govoriti da je potrebno da nanosiš losion ili mleko za telo, pa tako kožu držiđš hidriranom i spolja I iznutrra. Bogat puter za telo uutru i uveče učiniće da koža ostane svilenkasta i glatka.

2. Osvežite svoju rutinu tuširanje

Najbolje je da se tuširaš hladnijom vodom , jer suviše vrela voda može da isuši kožu. Zameni svoj uobičajeni gel za tuširanje uljanim +gelom ili uljem za tuširanje što će je dodatno nahraniti. Pažljivo sa pilizima u peškirom prilikom sušenja, budući da grubi pokreti lako mogiu ukloniti površinski sloj kože, a sa njim I vaš ten. Ipak, jednonedeljeni  blagi piling je poželjan.

Pročitajte više o: Najlepše žene sveta otkrivaju: 20 beauty zakona koji će važiti zauvek!

3. Make-up saveti za suptilni sjaj

Ne zaborvaite na lice! Krema za samopotamnjivanje za lice, poželjno ona sa zaštitnim faktorom i hranljiva krema odlična su kombinacija da zadržite svoj blistavi bronzani ten ujednačenim. Nanošenjem tankog sloja mate bronzera dodatno ćete naglasiti ten, i to na ona mesta na licu koja sunce prvo uhvati: slepoočnice, jagodice, brada), a nanesite malo i na dekolte i vrat, Za ruke i noge, probajte sa nanošenjem malo ulja za telo sa blagim sjajem na vrh ramena i na cevanice za “da, ja sam osunčana boginja tokom cele godine” efekat.

Registrujte se / Prijavite se