Kako da pravilno nanesete i kombinujete bordo karmin

Podloga


Najpre namažite balzam, a kada se on osuši kao podlogu nanesite puder ili korektor. Zatim, olovkom u nijansi ruža uokvirite usne, čime ćete obezbediti da se ruž ne razliva i da duže ostaje na njima.

Karmin


Sledeći korak je karmin u vašoj omiljenoj bordo nijansi, kojim ćete kratkim potezima popuniti čitave usne. Kada ga nanesete, prvo prislonite papirnu maramicu kako biste uklonili višak ruža, a zatim ga fiksirajte i učinite postojanijim tako što ćete četkom i puderom u kamenu preći preko usana.

Hajlajter

 

Završni korak i jedan od omiljenih trikova poznatih lepotica jeste - hajlajter. Kako biste vizuelno povećali usne, nanesite malo hajlajtera iznad gornje, ispod i na sredinu donje usne.

 

Još jedan mali trik

Kada mažete bordo ruž izaberite za nijansu tamniji puder od onog koji inače nosite, a uz ove zimske nijanse na usnama možete se slobodno poigrati sa ostatkom šminke. Bilo da se odlučite za tamne varijante i smokey eyes ili za jednostavniju opciju - crni ajlajner i maskaru, nećete pogrešiti.

Pročitaj više: Maybelline novogodišnji GIVEAWAY by Dunja Jovanić (VIDEO)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Loaded Bolds

    Poručite odmah
  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Color Riche Lip Palette Red

    Poručite odmah

Povezane teme: novogodišnji look, praznični make up, zimski trendovi, tamni ruževi, mat usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up in the City predstavlja: Šta moraš imati u svojoj torbi ovog proleća

Make Up in the City ekipa je pripremila epizodu gde ćeš videti koji su to esencijalni proizvodi koje moraš imati u svojoj torbici gde god da si krenul...