Kako da prekrijete bubuljice u dva koraka by Dunja Jovanić

Oduvek sam imala prilično zahvalnu kožu lica, sa tek kojom bubuljicom koja se pojavi s vremena na vreme. Međutim, u poslednjih par meseci, živim brzo i hranim se ne baš lako, a ni baš zdravo. Mnogo posla, uvek u žurbi, uvek u kolima i onda mi je najbrže i najzgodnije da svratim u neki fast food da prekratim sebi muke i uštedim na vremenu.

Kako-da-prekrijete-bubuljice-u-dva-koraka-by-Dunja-Jovanić

Problem

To me je dovelo do toga da su mi po licu iskočile bubuljice kao da sam u tinejdž periodu. :) Valjda to mora jednom da te stigne. Bila sam očajna jer te nesavršenosti nisam mogla da prekrijem šminkom. I ja znam šta je lek – što zdravija ishrana, kao i što manje šminke, kako bi to što pre prošlo. Međutim, nekada ne možete bez malo šminke u svoj dan. 

Rešenje


Iako već nekoliko nedelja imam Maybelline Master Camo paletu, više sam se fokusirala na one nijanse koje prekrivaju vene i tamnije nedostatke na mom licu, a to su nijanse boje kajsije i lososa. I jedno jutro mi padne na pamet kako u teoriji znam da zelena boja neutrališe crvenu, pa zašto da to ne isprobam na tim svojim crvenim flekicama od bubuljica. I znate šta? Savršeno radi!

Najpre sam na lice nanela kremu. Zatim sam malom i preciznom četkicom na problematične delove nanela zelenu nijansu iz Master Camo 01 seta. Na kraju, sve to sam blago izblendirala i nakon toga stavila puder. Crvenila više nije bilo!

I na kraju samo da razjasnimo jednu stvar. Ova metoda prekriva bubuljice po pitanju boje, međutim nijedan korektor/puder/kolor korektor ne može da prekrije teksturu same bubuljice, koja će se pod određenim uglom svakako videti. Ali, ovo je najbolji način da zakamuflirate situaciju. :)

Više na: Greške u nanošenju korektora: Kako da ih izbegnemo?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Camo 01 Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Camo 02 Medium

    Poručite odmah

Povezane teme: dunja jovanić, imfashionbabe, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči kako da kreiraš originalne maske za Noć veštica

Uz pomoć ovih saveta ćeš sigurno uspešno kreirati jednu od ove dve maske za Noć veštica na potpuno drugačiji način od svih...