Kako da preporodite svoju kožu lica nakon naporne nedelje

Posao, stres, promena vremena – sa ovim neprijateljima se vaša koža suočava svakodnevno. Rezultat njene borbe mogu biti različite nesavršenosti koje drastično utiču na svačije raspoloženje.

Tome je sada kraj, a evo kako da iskoristite vikend na najbolji način:

1. Dajte svojoj koži odmora


Odredite jedan ili dva dana u nedelji koje ćete provesti bez šminke. To može biti vikend, kada ćete pažljivo skinuti šminku micelarnom vodom, očistiti lice i dopustiti svojoj koži da diše. Na ovaj način ćete pročistiti pore i dozvoliti svom licu da malo predahne.

2. Relaksirajte se uz novu beauty rutinu


Ukoliko već niste, vreme je da ustanovite svoju dnevnu rutinu. Čišćenje kože i skidanje šminke su beauty koraci koji bi trebalo da se podrazumevaju. Ipak, imajte u vidu da tokom izuzetno stresnog, napornog i toplog dana vaša koža luči više sebuma te joj je potrebno i detaljnije čišćenje.

Najbolji pomoćnici u ovom periodu jesu L'Oréal Paris Pure Clay gelovi za umivanje koji će prodreti u svaku poru i nakon čijeg korišćenja ćete biti sigurni da vam je lice potpuno čisto. Nakon toga, ne zaboravite na hidratantnu kremu i nov režim nege će biti upotpunjen.

3. Pripremite kožu za šminku


Ako ste među onim ženama koje se tokom radne nedelje oslanjaju na pudere, korektore, bronzere i hajlajtere, pripremite svoje lice za novu makeup sedmicu tako što ćete izvršiti eksfolijaciju i priuštiti sebi pravo detox iskustvo. L'Oréal Paris Pure Clay maske za lice od gline su proizvodi koji će preporoditi vašu kožu, a mogućnosti za multimasking su mnogobrojne.

Takođe, kako ne biste bile same u ovoj beauty misiji, organizujte nezaboravan spa dan kod kuće za sebe i drugarice i sve ćete jedva čekati da sve ovo ponovite.

Više na: 5 beauty stvari koje rade žene s neverovatnom kožom lica

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Micellar Water

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Illuminating Cleansing Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel

 • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zablistaš u jednom potezu

Tvoja kože vremenom gubi svoju prirodnu i zdravu boju, ali i svoj sjaj...