Kako da se brzo našminkaš za neplanirani izlazak

Svakoj od nas se desilo nešto slično. Taman obučemo pidžamu, smestimo se ispred televizora sa punom činijom kokica kad nas pozove prijateljica, koja je upravo saznala za najbolji koncert u gradu, ili još bolje, dobila čak dve karte. U tom trenutku, iako si planirala da provedeš veče gledajući romantičnu komediju, ipak te privlači ponuda i zato brže-bolje trčiš u kupatilo da se našminkaš.

Pošto nemaš puno vremena, imamo za tebe nekoliko brzih makeup saveta koji će ti uzeti svega pet minuta tvog dragocenog vremena.

Cat eye


Iscrtaj ajlajner liniju tik do trepavica i zatim još jednu malo iznad trepavica te oboj deo u sredini. Korektorom prekrij greške i nanesi nekoliko slojeva maskare. Biraj boju usana prema svom raspoloženju.

Otvoren pogled 


Na oči stavi senku u boji kože, zatim u uglove kapaka nanesi malo sjajne senke, što će optički povećati i otvoriti tvoje oči. Nanesi maskaru i već si spremna za izlazak.  

Smoky eyes


Braon olovkom iscrtaj deo ispod donjeg kapka i nanesi malo sive senke na gornji kapak. Zatim popuni obrve i belom ili bež senkom oboj donji kapak čime ćeš optički povećati oči. Nanesi nekoliko slojeva maskare, a usne oboj nude karminom.  

Pročitaj još: Saveti za brzo jutarnje nanošenje ajlajnera

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Super Liner Superstar

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris La Palette Nude

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris La Palette Smoky

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

  Poručite odmah

Povezane teme: večernja šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City – Šoping saveti

Dunja, Ena i Anastasija su pričale i o proizvodima koji su bili popularni u inostranstvu, pre nego što su došli na naše tržište, šta misle o razlikama...