Kako da se središ tip-top za samo 10 minuta

Na svaki bitan sastanak kasniš. I svaki minut ti je bitan. A samo nekoliko minuta ti je ostalo da konačno izađeš iz kuće. Drama? Ne! Primeni neki od saveta koji slede i bićeš sređena tip-top za samo 10 minuta. 

Loš dan za tvoju kosu? Rešenje je neuredna punđa.

 

 


Nemaš kad da uredno ispraviš kosu, jer danas nije ni tvoj ni njen dan. Podigni kosu i veži je u neurednu punđu. Ovakva frizura će odgovarati raznim stilovima odevanja i šminkanja. Plus, uštedećeš malo vremena za istaknute usne i obrve. Nećeš pogrešiti!

Usne? Ostavi utisak snažne devojke!

 

 


Najbrži put do hrabrog looka (nekada pogodnog i za posao) je definitivno neka odvažna boja usana. Čim naneseš neki upečatljiv karmin, ljudi oko tebe stiču utisak da si spremna za važne stvari koje ti tvoj dan može doenti. Izgledaš hrabro, šik i sređeno.

Super osećaj, zar ne?

Sijaj poput zvezde!

 

 


Nakon nanošenja hidratantne i BB kreme, posluži se hajlajterom da kompletiraš čitavu "priču". Sjajna koža oličenje je nege, a o lepoti i da ne govorimo.

Oči? Klasični cat eye je trik!

 

 


Posebno u trenucima kada nemaš još mnogo vremena, klasični cat eye će ti biti od velike pomoći. Nećeš delovati umorno niti kao da si se prebrzo sredila, već apsolutno spremno za nove pobede. Čak i onda kada naneseš samo tečni ajlajner, bez dodatnog šminkanja očiju senkama.

Pročitaj više:Beauty tajne fotogeničnih devojaka

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte 204 Red Actua

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner Gel 01 Black

Povezane teme: senke za oči, crveni karmin, senčenje lica, ajlajner, oči, karmin, ruž, bb krema, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi hairstyle i makeup trendovi koji će vladati ovog leta

Hairstyle i makeup trendovi bez kojih nećeš moći da zamisliš ovu sezonu. Evo sta kažu popularni stilisti sta će biti in ovog leta kada je tvoja kosa i...