Kako da uklopite šminku i novogodišnju haljinu?

Poznato je da šminku treba da uklopimo sa bojom kose, tena i očiju, ali je potrebno uklopiti je sa bojom toalete koju smo izabrali za novogodišnji parti.

U zavisnosti od boje haljine, ovo su neki od make-up saveta kojih treba da se držite za novogodišnju noć.

Narandžaste i žute nijanse


Ukoliko za novogodišnju noć odlučite za vedrije boje poput žute i narandžaste, svakako pripazite s make upom. Upravo ovo boje najbolje pristaju crvenokosim ženama, dok se ostalima preporučuje da je nose s oprezom. Rumenilo bi trebalo da bude u boji breskve ili u svetlo smeđim nijansama, a senke za oči neka budu u bronzanim ili zlatnim nijansama.

Plava boja


Dizajneri kažu da je plava jedna od najpopularnijih boja, jer pristaje skoro svima. Uz plavi outfit najbolje će vam pristajati rumenilo u pink boji, kao i karmini svih nijansi, a najviše tamno crveni. Na očima nosite bakrene nijanse, a za one odvažnije preporučuju  se nežno plavi i ljubičasti tonovi.

Crvena boja


Novogodišnja noć za mnoge ne može da prođe bez crvene haljinice. Crvena boja osvežava svako lice , a dovoljno je da usne namažete crvenim karminom, a da ostatak lica ima neutralni make-up.

I za kraj, odeću neutralnih boja kao što su bela, bež, siva i crna upotpunite ekstravagantnijim make-up om.

Pročitaj više o: Neodoljive i savršene za poljupce: Make-up trikovi za punije usne

Povezane teme: zimski make-up, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kiehl’sova praznična kolekcija je stigla!

U ovogodišnjem dizajnu Kiehl’sove praznične kolekcije, prikazana je energija Njujorka i legendarna četvrt Ist Vilidž. Ilustracije podsećaju na magično...