Kako da vam karmin ne završi na zubima

Svi pogledi su uprti u vas, vi sijate, zračite odličnom energijom, ali strepite da se osmehnete jer je možda vaš omiljeni crveni karmin završio na zubima. Sigurni smo da ne postoji devojka koja redovno nosi ruž, a nije imala susret s ovakvim beauty problemom. Međutim, i za ovu žensku „traumu“ ima leka i sada vam predstavljamo neke od trikova koji su veoma jednostavni i efektni.

Pozovite u pomoć aplikator


Karmin danas ne morate da nanosite direktno na usne iz stika, već u toj situaciji možete da koristite i odgovarajuću četkicu za nanošenje karmina. Pomoću četkice vrlo lako ćete kontrolisati nanošenje proizvoda i staviti ga na usne u količini koja vam je potrebna, a pritom višak neće završiti na vašim zubima.

Stari, dobri trik kojem se uvek vraćamo


Pored četkice, uvek se možete osloniti na najstariji savet za ovaj strašni makeup problem – a to je upotreba vaših prstiju. Naime, čist kažiprst bi trebalo da obuhvatite usnama i tako će sav višak ruža ostati na prstu umesto na zubima.

Još jedna fora koju možda zaboravljate


Isto stari, ali odličan trik jeste da nakon nanošenja karmina iskoristite papir. Presavijte papirnu maramicu ili komadić ubrusa i pažljivo stavite između usana. Zatim lagano krenite da vučete papir ka spolja a pritisak neka bude jači na unutrašnjem delu usana. Ovo će vam pomoći da sav višak proizvoda skinete bezbedno i da on ne završi na vašim belim i lepim zubima.

Bonus savet: Ukoliko ste izašle, a nemate kod sebe ogledalce i vreme je za piće, izaberite da vaš napitak degustirate slamčicom i tako izbegnete nevolje.

Pročitajte još: 3 koraka do dvostruko punijih usana

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Color Riche La Palette Matte Bold

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte 430 Mon Jules

  Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Praznični makeup look-ovi koji inspirišu ove sezone

Ako inače ne dozvoljavaš sebi da se opustiš kada je tvoj izgled u pitanju, praznici su pravo vreme da pustiš mašti na volju i kreiraš pravi praznični ...