Kako da vam lak za nokte stoji i duže od 7 dana? by @imfashionbabe

Lepa žena je negovana žena. A negovana žena je žena negovanog lica, lepog osmeha i lepih i negovanih ruku.

Od malih nogu sam naučena da žene treba da imaju prvenstveno uredne nokte, sve iste dužine, mogu biti nalakirani ili ne nalakirani, ali bitno je da izgledaju uredno. Međutim lakovi za nokte su nešto što sam oduvek obožavala. I uvek sam se trudila da kada manikir uradim sama kod kuće, da to izgleda kao da sam izašla iz salona. Verujte, i danas kada sama sredim i isturpijam nokte i pojavim se na manikiru, ne veruju mi da sam sama to sve odradila. Tako da, devojke, evo prilike da naučite trikove od mene. 

Evo moja 4 trika za što trajniji lak na noktima: 

1.     Isturpijajte nokte u oblik koji želite i obavezno ispolirajte nokatnu ploču, da bi vam lak duže trajao na noktima.

2.     Stavite bazu ili 'podlak'. S obzirom da ja uglavnom volim nude boju laka ili mlečne lakove, ono što godinama unazad koristim je Essie First Base, koji nije providan skroz, već beličast, kako bi vam izbeleo nokte, koji često od lakova mogu da požute. 

3.     Namažite dva tanka sloja laka za nokte. Ovo je možda i najbitniji deo i to znam iz iskustva. S obzirom da volim da mi boja laka bude intenzivna, dugo sam mazala po 3 deblja sloja, ali verujte mi, koji god top coat da posle toga koristite, ne može da vam osuši tri debela sloja. Kada sam to ispravila, život mi se promenio.

4.     Namažite top coat ili završni sloj. Bez top coat-a bilo koji lak koji mažete, neće vam trajati duže od 3-4 dana. Prednosti top coat-a su to što brzo suši lak koji ste prethodno namazali, daje vam završni sjaj i produžava trajnost laka. Od nedavno koristim Essie Gel Setter završni sjaj i reći ću vam da mi lak na noktima traje preko 7 dana, a da svakodnevno perem sudove, kuckam po tastaturi po ceo dan, sređujem kuću itd.


Do narednog čitanja, 

Du Yo

Pročitajte još: Moj prvi utisak o L'Oreal Infallible 24h Matte puderu by @imfashionbabe!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Gel Setter Essie

  • First Base Essie

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, nega, manikir

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludeo svet-Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sija, tu je novi skincer trend koji je zaludeo svet, u pitanju je Glazed Donut trend...