Kako da znate koja vrsta ajlajnera je za vas? by @imfashionbabe

Kako je tržište makeup-a u poslednjih 5 godina 'eksplodiralo', došli smo do toga da smo preplavljeni vrstama proizvoda namenjenim za svačiji ukus. Pa kada kažemo ajlajner, to može biti tuš, može biti krem olovka za oči koja se koristi kao ajlajner, popularni Kohl, gel lajner, ajlajner kao marker i ovako bih verovatno mogla da nabrajam do sutra.

 

A photo posted by Du Yo (@imfashionbabe) on

 

Ja sam neko ko uvek ima lajner, i nikad ne nosim samo maskaru na očima. Jednom mi je moja drugarica, koja je ujedno i šminkerka, rekla da mora da mi stavi ajlajner, jer to jednostavno ide uz moj karakter. Tako da čisto da znate sa kim imate posla. Ja sam vam, takoreći, doktor za ajlajnere. Kažite mi gde vas boli i ja ću vam reći koji lajner vam treba :)

Danas ću vam predstaviti 3 lajnera i uputiti vas na to koji je za koju namenu.

Sva tri lajnera koristim dosta dugo. Gel liner od 2012, Master Precise preko 2 godine i Master Precise Curvy od kada je izašao, a to je početkom 2016.

Krenućemo prema kriterijumu veštine – odnosno prema tome koliko treba da budete vešti da biste koristili određeni ajlajner.

1.     Maybelline Master Precise Curvy  - podseća na marker i ima više uglova, tako da u zavisnosti od ugla može biti tanji ili deblji. Ima čvrst vrh , što vam olakšava upotrebu. Savršen ukoliko želite da dobijete izgled gušćih trepavica i da ga stavite tik uz liniju trepavica. Sa ovim lajnerom uglavnom ne izvlačim 'wing', jer je četkica dosta debela. Ali kada mi treba ekspresan lajner, koji je gotov za 2 min i brzo se suši, izbor uvek pada na Curvy lajner.

2.     Maybelline Master Precise –ajlajner u olovci sa preciznim sunđerastim vrhom, koji je savršen za izvlačenje najtanjeg i najfinijeg ajlajnera i najsavršenijeg 'cat-eye look-a'. Savršeno prijanja unutrašnjem uglu oka i savršen je za precizan i čist 'wing'. Čak i kada koristim gel lajner, obavezno ovim ajlajnerom prethodno izmapiram 'wing' i unutrašnji deo oka, jer mi to mnogo olakšava ceo posao.

 

A photo posted by Du Yo (@imfashionbabe) on

 

3.     Maybelline Gel Liner – ovo je ajlajner u formi gela, koji se nanosi četkicom. Međutim njega vam preporučujem samo ako ste vešti sa izvlačenjem ajlajnera, jer traži najviše veštine i iskustva. Ja vam to kažem iz iskustva, jer ovaj proizvod koristim preko 4 godine. Da, za ovaj lajner jeste potrebno da budete vrlo vešti, ali sa druge strane, ovaj lajner vam pruža i najviše mogućnosti, igre, najtanjih linija, nepravilnih linija, vrlo jake crne boje i mat finiša. I moj je omiljeni od ova tri.

Od ova tri alajnera, najčešće koristim kombinaciju drugog i trećeg, gde prvo sa Master Precise-om izmapiram gde želim da mi bude lajner, a onda sa gel lajnerom odradim ostatak.

Do naredne priče, ljub ljub,  
Dunja

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Master Precise Curvy Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Master Precise Maybelline New York

  • Gel Liner Maybelline New York

Povezane teme: ajlajner, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bjuti rutina Lili Kolins inspirisana serijom Emili u Parizu

„Što manje imate na licu, manje toga može da krene po zlu u toku dana“, tvrdi Kolins, a u videu koji je snimila, otkriva nam tajne svog besprekornog i...