Kako do savršenih obrva? (+video)

Možda ste savladale najbolje make-up savete, ali da li ste ukrotile svoje obrve? Sređene obrve su možda potcenjene, jer one zaista mogu da daju bolju strukturu licu, koliko god tanke bie. Evo naša 3 saveta za odlične obrve:

 

  1. Koristite olovku za obrve za bolju definiciju

Koliko god bile tanke i nepravilne, u dobroj olovci je rešenje. Klonite se tog iscrtanog izgleda obrva, već smao iscrtvajte dlačice tankom olovkom blendujući boju četkicom. Cilj je da postignete prirodan izgled, samo nešto definisaniji. Uvek držite olovku vertikalno kada iscrtavate.

  1. Smele obrve

U zavisnosti od debljine vaših obrva, upotrebite vosak, makazice ili trimer. Ako niste vični sređivanju obrva ili ih sređujete retko, ona ih pustite da prerastu , strpite se i pođite kod profesionalca da ih sredi. Nakon toga, biće vam lakše da ispratite oblik koji vam je stručnjak zadao. Trimerovanje je verovatno najbolji način za sve tipove obrva, jer jer moguće postići definisaniji, čistili izgled koji duže traje.

 

  1. Nabavite make-up set za obrve

Da, postoje i naročito su dobri za popunjavanje praznina na obrvama. Setovi sadrže senku za obrve – samo odaberite odgovarajuću nijansu  - i sa providnom maskarom koja je je dobra za kroćenje obrva jednostavnim pokretom  i fiksiranjem u tankom sloju. Idealno za postizanje oblika obrva kakav želite.

Ako ste više vizuelni tip, Lancome art direktorka Liza Eldridž deli sa vama njene brze I lako tajne olovki za obrve u ovom kratkom video tutorijalu:

Povezane teme: nega, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...