Kako izabrati maskaru na osnovu četkice

Znamo da u prodaji postoji veliki broj maskara, čije formule i četkice pružaju različite efekete u zavisnosti od tvojih potreba. Među brendovima koji mogu da se pohvale sa velikim izborom maskara u svojoj ponudi nalazi se pre svega brend Maybelline New York. Ovaj brend je inače napravio prvu maskaru i iza njega je tradicija od 100 godina, pa bez sumnje znaju šta rade kada su u pitanju maskare i inovacije sa njima.

Različite Maybelline maskare recenzije, koje se nalaze online, navele su nas na pravljenje ovog vodiča za odabir maskare na osnovu oblika, tipa i veličine njene četkice.

Šta trebaš uzeti u obzir pri kupovini maskare?

Na prvom mestu, ne smeš zaboraviti da svaka maskara drugačije izgleda na svakoj od nas. Sve zavisi od dužine, gustine i oblika tvojih trepavica. Pored formule i efekta koji želiš da postigneš pomoću specifične maskare, važno je da obratiš pažnju i na oblik njene četkice. On možda i najviše utiče na to kako će maskara izgledati na tvojim trepavicama i da li ćeš postići željeni efekat.

Kako izabrati maskaru na osnovu četkice

Velika mekana četkica – za mega volumen trepavica

Guste i velike četkice, zajedno sa odgovarajućom formulom maskare, pomoći će da tvoje trepavice izgledaju gušće i duže nakon nanošenja maskare. Ali treba uzeti u obzir i veličinu očiju, odnosno da li imaš krupne ili sitnije oči. Ako su ti oči sitne, maskara sa velikom, mekanom četkicom nije najbolji izbor za tebe, jer ćeš je teško naneti a da ne umrljaš kapak.

Maybelline New York The Colossal Big Shot Daring Black maskara 

Colossal Big Shot Daring Black maskara za razliku od klasične Colossal maksare, ima četkicu sa jedinstvenim talasastim češljićima, zahvaljujući kojoj ćeš zahvatiti više maskare prilikom nanošenja i pružiti tvojim trepavicama pun volumen. Zahvaljujući ovoj četkici i formuli obogaćenom kolegenom, velike i odvažne trepavice neće izostati.

Kako izabrati maskaru na osnovu četkice

Zakrivljena četkica - za suptilno razdvojene i raskošne trepavice

Zakrivljena četkica, sa sitnim čekinjama zahvata svaku trepavicu, suptilno ih razdvaja i daje im volumen, omogućavajući ti lako nanošenje maskare.

Maybelline New York Lash Sensational maskara sa uljem divlje ruže

Ova Lash Sensational maskara je jedna od najomiljenijih maskara naše poznate influenserke iz regiona, Dunje Jovanić. Zahvaljujući ovoj maskari, njene trepavice su definisane i negovane. Legendarna lepeza četkica maskare u kombinaciji sa formulom obogaćenom uljem divlje ruže pobrinuće se da i tvoje trepavice budu meke i izgledaju negovano sa senzacionalnim volumenom. Četkica ove maskare izrađena je čak od 10 slojeva češljića na četkici koji razdvajaju svaku trepavicu, povećavaju njihov volumen i čine trepavice senzacionalno raskošnim.

Dvostruko zakrivljena četkica – izdužuje, podiže i uvija trepavice

Do trepavica koje izgledaju poput onih nakon Lash Lift kozmetičkog tretmana, mnogo je lakše doći pomoću maskare sa dvostruko zakrivljenom četkicom sa uvijenim vlaknima. Zahvaljujući ovakvom obliku četkice, doseže se i do nasjitnijih trepavica, a to će učiniti tvoje trepavice izduženim, podignutim i uvijenim.

Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara

Ukoliko želiš efekat podignutih trepavica kao iz salona, onda ćeš to postići pomoću Falsies Lash Lift maskare, koja ima dvostruko zakrivljenu četkicu i za čiju izradu su korišćene dve vrste različitih vlakana ljučičaste i crne boje. Dvostruko zakrivljena četkica će obuhvatiti svaku trepavicu od korena do vrha, izdužiti je, podignuti je i uviti. Formula ove maskare postojana je tokom celog dana.

Nadamo se da smo ti olakšali potragu za savršenom maskarom. Svaku od ovih maskara možeš lako poručiti klikom na sličicu maskare ispod teksta i već danas postići željeni efekat.

Podeli sa nama u komentarima koju od ovih maskara si već isprobala i koja je tvoj favorit!

Pročitaj još: Ruž u olovci: za najlakše konturisanje usana

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Falsies Lash Lift

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Colossal Big Shot

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, poznati, dnevna rutina, Maybelline New York, trepavice, vodootporna šminka, minival trepavica, lash lift trepavica

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da prepoznaš puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako da izabereš onaj koji odgovra potrebama tvoje kože...