Kako izbeći greške prilikom kombinovanja rumenila i ruževa

Novi makeup trendovi doneli su nam mnoštvo slobode, ali i prostora za kobne greške. Ukoliko ne želite da postanete jedna od onih devojaka koje ste sigurno barem jednom videli u skandaloznom izdanju, savetujemo vam da izbegnete nekoliko narednih beauty grehova.

Bordo + nežna kajsija = veliko NE!


Karmini različitih bordo tonova osvojili su sve trendove ove jeseni. Iako nam pružaju mnoštvo raznovrsnih kombinacija i deluju efektno, bordo ruževi su dovoljno dominantni sami po sebi te ih ne treba kombinovati sa primetnim rumenilima. Čak i kada je reč o nekoj nežnoj i neupadljivoj bordo nijansi. Naš savet je da u ovom slučaju svoje jagodice istaknete konturisanjem, i to tako što ćete neprimetno potamneti predeo između njih ili, još bolje, tako što ćete ih istaći hajlajterom.

Nude + crveno rumenilo = nikako!


Nude izgled je neupadljivi način da istaknete svoje atribute. Svaka jača boja kod ovakvog šminkanja deluje previše napadno, a posebno kada je reč o crvenom i jakom rumenilu. Umesto toga, nežna boja kajsije ostaviće pravi utisak i staviti akcenat tačno tamo gde želite.

Roze + roze = previše!


Iako je monohromatski look trenutno u trendu, treba znati za meru. Ružičasti karmin može delovati nežno i zavodljivo, ali ukoliko ga uparite sa ružičastim tonom rumenila, izgledaćete kao da vam je previše toplo. A to nije look koji želite da postignete, zar ne?

Pročitajte više: Najbolji makeup pokloni za Škorpiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Pain Palette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

    Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne, rumenilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

“Suptilan ali privlačan” makeup look savršen za svaku priliku!

Novi trend možete nazvati “suptilno ali fensi”, ili “suptilno ali fantastično”, ali kako god da ga nazovete, budite sigurni - sa njim nikada nećete po...