Kako izbeći greške prilikom kombinovanja rumenila i ruževa

Novi makeup trendovi doneli su nam mnoštvo slobode, ali i prostora za kobne greške. Ukoliko ne želite da postanete jedna od onih devojaka koje ste sigurno barem jednom videli u skandaloznom izdanju, savetujemo vam da izbegnete nekoliko narednih beauty grehova.

Bordo + nežna kajsija = veliko NE!


Karmini različitih bordo tonova osvojili su sve trendove ove jeseni. Iako nam pružaju mnoštvo raznovrsnih kombinacija i deluju efektno, bordo ruževi su dovoljno dominantni sami po sebi te ih ne treba kombinovati sa primetnim rumenilima. Čak i kada je reč o nekoj nežnoj i neupadljivoj bordo nijansi. Naš savet je da u ovom slučaju svoje jagodice istaknete konturisanjem, i to tako što ćete neprimetno potamneti predeo između njih ili, još bolje, tako što ćete ih istaći hajlajterom.

Nude + crveno rumenilo = nikako!


Nude izgled je neupadljivi način da istaknete svoje atribute. Svaka jača boja kod ovakvog šminkanja deluje previše napadno, a posebno kada je reč o crvenom i jakom rumenilu. Umesto toga, nežna boja kajsije ostaviće pravi utisak i staviti akcenat tačno tamo gde želite.

Roze + roze = previše!


Iako je monohromatski look trenutno u trendu, treba znati za meru. Ružičasti karmin može delovati nežno i zavodljivo, ali ukoliko ga uparite sa ružičastim tonom rumenila, izgledaćete kao da vam je previše toplo. A to nije look koji želite da postignete, zar ne?

Pročitajte više: Najbolji makeup pokloni za Škorpiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Pain Palette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

    Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči kako pravilno da odabereš i naneseš rumenilo za lice

Rumenilo za lice je jedan od najzapostavljenijih makeup proizvoda, a razlog tome je što devojke često izbegavaju kupovinu rumenila u strahu da ne odab...