Kako izbeći greške prilikom kombinovanja rumenila i ruževa

Novi makeup trendovi doneli su nam mnoštvo slobode, ali i prostora za kobne greške. Ukoliko ne želite da postanete jedna od onih devojaka koje ste sigurno barem jednom videli u skandaloznom izdanju, savetujemo vam da izbegnete nekoliko narednih beauty grehova.

Bordo + nežna kajsija = veliko NE!


Karmini različitih bordo tonova osvojili su sve trendove ove jeseni. Iako nam pružaju mnoštvo raznovrsnih kombinacija i deluju efektno, bordo ruževi su dovoljno dominantni sami po sebi te ih ne treba kombinovati sa primetnim rumenilima. Čak i kada je reč o nekoj nežnoj i neupadljivoj bordo nijansi. Naš savet je da u ovom slučaju svoje jagodice istaknete konturisanjem, i to tako što ćete neprimetno potamneti predeo između njih ili, još bolje, tako što ćete ih istaći hajlajterom.

Nude + crveno rumenilo = nikako!


Nude izgled je neupadljivi način da istaknete svoje atribute. Svaka jača boja kod ovakvog šminkanja deluje previše napadno, a posebno kada je reč o crvenom i jakom rumenilu. Umesto toga, nežna boja kajsije ostaviće pravi utisak i staviti akcenat tačno tamo gde želite.

Roze + roze = previše!


Iako je monohromatski look trenutno u trendu, treba znati za meru. Ružičasti karmin može delovati nežno i zavodljivo, ali ukoliko ga uparite sa ružičastim tonom rumenila, izgledaćete kao da vam je previše toplo. A to nije look koji želite da postignete, zar ne?

Pročitajte više: Najbolji makeup pokloni za Škorpiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Pain Palette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

    Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne, rumenilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da se našminkaš za Video Call

Otkrivamo ti u nastavku kako da se našminkaš za Video Call sastanke, koji ti neće samo poboljšati raspoloženje i ulepšati izgled, već će ti i podići s...