Kako napraviti Foxy eye look za 3 minuta

Ukoliko vodiš aktivan život i ako su se već nastavile mnogobrojne svakodnevne obaveze koje zahtevaju da izgledaš sjajno u svakom momentu, onda su ti najpotrebniji saveti za brzo i efektno šminkanje uz što manji broj proizvoda. Zato isprati ove korake za postizanje Foxy eye look-a, pomoću jedne palete senki za oči i maskare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Foxy Eye Look

Foxy Eye look je uveliko već popularan među poznatim ličnostima, kao što su Bela Hadid, Megan Foks, Kendal Džener i mnoge druge. On izgleda prefinjeno, a zavodljivo i uz to se mnogo lako i brzo kreira.

Koji proizvodi su ti potrebni za kreiranje ovog look-a?

Sve što ti je potrebno da bi imala mačkaste oči, a bez pomoći linije ajlajnera, koja mnogima teško pada prilikom izvlačenja, jesu Maybelline New York The Nudes paleta senki, u kojoj se nalazi čak 12 različitih nijansi, među kojima dominiraju braon i bež i samo jedan sloj Maybelline New York Lash Sensational maskare.

Korak po korak do Foxy Eye Look-a

Započni šminkanje mešanjem tamne i svetle mat nijanse iz The nudes palete senki. Zatim pomoću četkice izvuci liniju na kraju oka koja će ići skoro do početka obrve kako bi napravila veći špic. Nakon toga sa istom nijansom pređi ostatak celog kapka kako bi napravila mačkasti špic.

Korak 2

Pomešaj tamno brao i crnu nijansu i nanesi je skroz tankom četkicom tik uz koren trepavica, kao kada nanosiš ajlajner.

Korak 3

Blago spoji ove prethodne dve nijanse iz prošla dva koraka, pa zatim istom četkicom napravi mali špic sa unutrašnje strane oka.

Korak 4

Uzmi braon nijansu senke za donji kapak, kako ne bi bila previše tamna donja linija senke. Zatim kreće blendanje, odnosno nežno spajanje svih nijansi. Posle toga je ostalo samo da naneseš maskaru.

 

Brzo, efektno, zavodljivo i lako zar ne?

Piši nam u komentarima kako je proteklo kreiranje tvog Foxy eye look-a!

Pročitaj još: Podizanje kapaka šminkom: korak po korak

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational

  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, formalna šminka, trend, večernja šminka, dnevna šminka, Maybelline New York, foxy eye look

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

UNICEF u Srbiji i Maybelline New York udružili snage da mladi koji se suočavaju sa mentalnim problemima dobiju podršku

Adolescencija je period suočavanja sa raznim teškoćama koje mogu da se odraze na mentalno zdravlje. To je i period u kojem se može učiniti mnogo toga...