Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Od toga kakva nam je koža i koliko smo zadovoljni našim izgledom zavisi i naše samopouzdanje, a nesigurnost se vrlo lako može videti na licu i odraziti na izgled kože. Masna koža je veoma često problem mnogih žena i upravo ona predstavlja poteškoću prilikom odabira šminke, a naročito tečnog pudera za ovaj tip kože. Nakon istraživanja i isprobavanja različitih proizvoda koji se mogu naći na tržištu, spremni smo da, uz konsultaciju sa makeup ekspertima, damo odgovor na pitanje: Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu?

Prirodan izgled kože

Kod masne kože je veoma bitno da si potpuno sigurna u rezultat koji postižeš proizvodom koji si izabrala. Puder koji čini kožu glatkom, svilenkastom i mekom je puder koji će ti pomoći da zadržiš prirodan izgled kože tokom čitavog dana i koji će se sa lakoćom stopiti sa tvojim tenom.

 

Postojanost pudera

Postojanost je drugi kriterijum koji treba da uzmeš u razmatranje prilikom kupovine pudera za masnu kožu. Važno je da pronađeš dugotrajni puder koji će ostati postojan tokom čitavog dana i koji ćeš moći da nosiš u toku svih obaveza tokom dana, pa i trčanja, treninga i sličnih fizičkih aktivnosti. Znači trudi se da pronađeš onaj na koga ne utiču znoj, toplota i koji se ne prenosi na odeću.

Mat pokrivenost

Jedan od neželjenih scenarija onih koji imaju masnu kožu je da čak i posle šminkanja prosijaju i to u onom najvažnijem trenutku kada je od presudnog značaja da izgledaju besprekorno. Da bi ujednačila boju i teksturu kože, sprečila suvišan sjaj, a proširene pore učinila što manje vidljivim, potreban ti je puder koji će ti pružiti mat izgled kože, bez presijavanja tokom dana.

Onaj pravi – L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Tečni puder koji ispunjava sve navedene kriterijume definitivno je nova formula L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Njegova formula namenjena masnoj koži, pružiće ti potpunu mat pokrivenost i postojanost do 24h*. Tajna nove formule leži u tehnologiji koja kombinuje serum za zaglađivanje i visok nivo mineralnih pigmenata za matiran izgled kože.

Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Uz ovaj proizvod ćeš dobiti upravo onu postojanost za kojom si tragala do sada, a naročito u periodu nošenja zaštitinih maski. On je #maskfriendly, što znači da ne ostavlja tragove, dugotrajan je, vodootporan i otporan je na vlagu i znoj. Pored toga on sadrži i SPF 18.

Uvek traži više - L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer korektor

U onim danima kada bi samo brzinski istrčala iz kuće, a samo želiš da prekriješ predeo ispod očiju, koji je sada najvidljiviji zbog nošenja zaštitinih maski, možeš koristiti i L'Oréal Paris Infallible More Than Concealer korektor. Zahvaljujući njegovoj sjajnoj formuli možeš ga koristiti i kao tečni puder, a baš kao i puder i ovaj korektor je #maskfriendly** i obezbediće ti potpunu pokrivenost i prirodan izgled predela ispod očiju ili celog lica.

Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Možeš biti sigurna u svoj savršen izgled tokom celog dana. Koža će ti biti zahvalna, a okolina će primetiti tvoje samopouzdanje i zadovoljstvo i sve to samo zato što si konačno pronašla pravi puder za masnu kožu.

*Potrošački test, 100 žena

**Ne ostavlja tragove, dugotrajan, vodootporan, otporan na vlagu i znoj

Pročitaj još: O ovoj presi za kosu na paru se šuška u svetu: saznaj zašto!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 90 Porcelaine Rose

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 155 Naturel Rose

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 175 Sable

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 300 Ambre

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 320 Toffee

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 322

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 321

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 327

  Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder, večernja šminka, dnevna šminka, prirodni look, dnevna rutina, osetljiva koža, Loreal Paris, L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najlepše makeup look-ove sa crvenog tepiha!

Poznato je da su festivali, pogotovo oni gde postoji defile na čuvenom crvenom tepihu, mesta gde se postavljaju modna i beauty pravila. Sarajevo Film ...