Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Od toga kakva nam je koža i koliko smo zadovoljni našim izgledom zavisi i naše samopouzdanje, a nesigurnost se vrlo lako može videti na licu i odraziti na izgled kože. Masna koža je veoma često problem mnogih žena i upravo ona predstavlja poteškoću prilikom odabira šminke, a naročito tečnog pudera za ovaj tip kože. Nakon istraživanja i isprobavanja različitih proizvoda koji se mogu naći na tržištu, spremni smo da, uz konsultaciju sa makeup ekspertima, damo odgovor na pitanje: Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu?

Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Prirodan izgled kože

Kod masne kože je veoma bitno da si potpuno sigurna u rezultat koji postižeš proizvodom koji si izabrala. Puder koji čini kožu glatkom, svilenkastom i mekom je puder koji će ti pomoći da zadržiš prirodan izgled kože tokom čitavog dana i on će delovati praktično kao tvoja druga koža.

Postojanost pudera

Postojanost je drugi kriterijum koji treba da uzmeš u razmatranje prilikom kupovine pudera za masnu kožu. Važno je da pronađeš dugotrajni puder koji će ostati postojan tokom čitavog dana i koji ćeš moći da nosiš u toku svih obaveza tokom dana, pa i trčanja, treninga i sličnih fizičkih aktivnosti. Znači trudi se da pronađeš onaj na koga ne utiču znoj, toplota i koji se ne prenosi na odeću.

Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Mat pokrivenost

Jedan od najgorih scenarija od kog strahuju svi oni koji imaju masnu kožu, je da čak i posle šminkanja prosijaju i to u onom najvažnijem trenutku kada je od presudnog značaja da izgledaju besprekorno. Da bi ujednačila boju i teksturu kože, sprečila suvišan sjaj, a proširene pore učinila što manje vidljivim, potreban ti je puder koji možeš koristiti svaki dan i koji neće ostaviti masne tragove na koži.

Onaj pravi – L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Tečni puder koji ispunjava sve navedene kriterijume definitivno je nova formula L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Njegova formula namenjena masnoj koži, pružiće ti savršenu mat pokrivenost koja je postojana tokom celog dana. Tajna nove formule leži u specijalnoj tehnologiji kombinovanja seruma za zaglađen i matiran izgled kože sa visokom koncentracijom pigmenata.

Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Uz ovaj proizvod ćeš dobiti upravo onu postojanost za kojom si tragala do sada, jer je on postojan i do 24h*. Ovaj tečni puder namenjen je masnoj koži, vodootporan je, a i dopašće ti se to što na njega ne utiče ni vlažnost vazduha, znoj i što se ne prenosi na odeći. Pored toga on sadrži i SPF 18, koji je tu da te zaštiti u sunčanim danima.

Možeš biti sigurna u svoj savršen izgled tokom celog dana. Koža će ti biti zahvalna, a okolina će primetiti tvoje samopouzdanje i zadovoljstvo i sve to samo zato što si konačno pronašla pravi puder za masnu kožu.

*Potrošački test, 100 žena

Pročitaj još: Bronzer kao rešenje za svetao ten

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 320 Caramel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 90 Porcelaine Rose

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 155 Naturel Rose

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 175 Sable

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 300 Ambre

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 290 Ambre Dore

 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 200 Sable Dore

Povezane teme: tečni puder, puder, večernja šminka, dnevna šminka, prirodni look, dnevna rutina, osetljiva koža, Loreal Paris, L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 laganih tečnih pudera za leto

Važno je izabrati pravi letnji puder, koji će držati šminku na mestu, neće dozvoliti razlivanje, a ujedno će omogućiti koži da nesmetano diše. Mi tipr...