Kako postići Lash Lift trepavica bez odlaska u kozmetički salon

Većina nas sanja savršene trepavice. Duge, izvijene, podignute trepavice sa volumenom su uvek bile poželjne. Danas postoji puno kozmetičkih metoda koje poboljšavaju izgled trepavica, u pogledu volumena ali i gustine. Lash Lift trepavica je jedan od takvih tretmana.

Šta je to Lash Lift?

Lash lift trepavica je kozmetički tretman izvijanja i povećanja gustine trepavica, a u proteklih par godina doživeo je ogromnu ekspanziju, jer nakon njega trepavice ostaju savršeno guste, bujne i podignute. Ova kozmetička procedura izvodi se tako što se prirodne trepavice tretiraju keratinom, nakon čega su one podignute i većeg volumena.

Kako dobiti Lash Lift efekat u kućnim uslovima?

Inspirisan Lash Lift tretmanom, Maybelline New York kreirao je maskaru koja imitira ovaj efekat. Od ove godine na našem tržištu moći ćeš da nađeš maskaru koja će pružiti zadivljujući efekat dramatično izduženih, izvijenih i podignutih trepavica, poput onih koje se dobijaju u salonu. U pitanju je već dostupna Falsies Lash Lift maskara sa kojom ćeš dobiti efekat podignutih trepavica kao iz salona!

Kako postići Lash Lift trepavica bez odlaska u kozmetički salon

Lash Lift maskara – izdužuje, podiže i uvija trepavice

Ono što izdvaja ovu maskaru jeste rezultat podignutih trepavica kao da si upravo sada imala Lash Lift u kozmetičkom salonu. Uostalom, pogledaj ovu sliku pre i posle i zaključi sama!

Kako postići Lash Lift trepavica bez odlaska u kozmetički salon

Dakle, ako želiš drsko podignute trepavice i odvažan pogled, Falsies Lash Lift maskara je pravi izbor za tebe. Razlog zbog kog ova maskara toliko doprinosi volumenu trepavica leži u njenoj, do sada neviđenoj, specijalnoj, dvostruko zakrivljenoj četkici, koja će obuhvatiti svaku trepavicu od korena do vrha, izdužiti je, izdići i izviti. Za izradu ove četkice, korišćene su dve vrste različitih vlakana ljubičaste i crne boje, gde duža i uvijenija vlakna pomažu da se zadrži više maskare na četkici, kako bi postigla sjajan volumen već nakon jednog nanošenja i dosegnula i do najsitnijih trepavica. Formula Lash Lift maskare postojana je tokom celog dana, pa će tvoje trepavice biti odvažne i podignute od jutarnje kafe, pa sve do povratka iz večernjeg izlaska.  

Trik za nanošenje Lash Lift maskare

Kako bi tvoje trepavice bile maksimalno izdužene, izvijene i pune, nanesi Falsies Lash Lift maskaru pomeranjem četkice levo-desno, počev od korena trepavica, pa sve do samog vrha. Kod dlačica u uglovima oka, četkicu okreni u vertikalni položaj kako bi i na njih precizno nanela maskaru.

Kako postići Lash Lift trepavica bez odlaska u kozmetički salon

MNY Falsies Lash Lift: Smeo izgled trepavica

Sa ovom maskarom, zaboravićeš na kozmetničke tretmane i uvijače za trepavice. Volumen ove godine dolazi u samo jednoj bočici maskare! Isprobaj je i tvoje drsko podignute trepavice će produbiti tvoj pogled i učiniti da izgledaš kao zvezda Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Pročitaj još: Zašto je ruž za usne u olovci najveći makeup hit 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Falsies Lash Lift

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, Maybelline New York, trepavice, minival trepavica, lash lift trepavica

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...