Kako se nanosi bronzer prema obliku lica

Stojiš sama ispred ogledala i razmišljaš kako bi pravilno stavila bronzer. Pomoću sledećih saveta nećeš više razmišljati kako da to uradiš, jer će ti ovi jednostavni trikovi pomoći da postaneš pravi stručnjak za nanošenje ovog čarobnog proizvoda u zavisnosti od oblika lica.

Pravilo sunca


Fokus je na delovima lica gde će te najbrže „pomilovati“ sunce, jer ćeš samo tako postići prirodan efekat. Ovde mislimo na čelo, most nosa i jagodice. Svakako možeš dodati nešto proizvoda i na dekolte i ključne kosti. Ne pritiskaj previše četkicom, već samo nežno nanesi malo bronzera na te predele.

Nanošenje bronzera neka se prilagodi obliku lica!


- Ovalno lice: Nanesi malo bronzera na vrh čela, tik uz kosu. Ne zaboravi na obraze i nanesi ga malo i na most nosa, ali ne preteruj.

- Srcoliko lice: Kao i kod ovalnog lica, nanesi bronzer na vrh čela i jagodice. Stavi malo više bronzera uz liniju kose, a pored toga ne zaboravi i na bradu.  

- Okruglo lice: Ako želiš da suziš lice, nanesi bronzer na jagodice i produži četkom do vilice. To će optički stanjiti tvoje lice.  

- Četvrtasto lice: Bronzer nanesi na čelo i jagodice, ali neka nanošenje bude lagano i zaobljeno, što će malo omekšati oštre crte tvog lica.  

Više na: Napredni kurs konturisanja

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Sculpt 01 Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Sculpt 02 Medium

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje, bronzer

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati šminku za svetao ten

To što imate svetao ten nije prepreka – naprotiv, možete pretvoriti boju svoje kože u svoj najveći adut tako što ćete odabrati prave makeup proizvode...