Kako se našminkati za rejv?

Sjajna prilika da se malo izdivlja sa šminkom, a nije maskenbal, upravo je rejv žurka. Živela sloboda! Odabrali smo za tebe 4 inspirativna i nepogrešiva trendi izdanja uticajnih make-up blogerki, a tu su i  saveti za šminkanje uz koje možeš postići taj rejverski make-up vajb.

Pomalo divlje

Ok, spremaš se za rejv, ali nameravaš da se prethodno malo zagreješ, obiđeš barove, vidiš koga ima...Ova make-up varijanta je za tebe. Dovoljno strejt za obilazak klubova, dovoljno ekscentrična za rejv. Akcenat  je na ajlajneru, ali prethodi mu dobar strobe lica i atraktivna senka za oči u boji vatrene zemlje. Evo i nekoliko odličnih saveta kako staviti ajlajner i kako izvući tu perfektnu liniju ajlajnera bez mnogo muke. Jer najbolji ajlajner je dobro izvučen ajlajner!

Eksplozija boja


Energična muzika traži energičan make-up. Taj boost efekat najlakše ćeš postići koristeći intenzivne boje. Plava, narandžasta, pink...Nema nedozvoljenih kombinacija. Ajlajner i maskara u boji pomoći će ti da se razmaštaš i izađeš iz svoje komforne make-up zone. Narandžasto-plavo našminkane oči? Što da ne!

Voodoo

Ako bi se magija muzike i plesa mogla reflektovati kroz šminku, to bi bilo baš ovo make-up rešenje! Na svoje omiljeno konturisano + mat izdanje u bojama zemlje, belim ajlajnerom nabaci svoja plemenska obeležja i prepusti se ritmu. Za ovaj look nisu ti potrebne neke naročite tehnike šminkanja. Po želji nabaci i veštačke trepavice ili odaberi maskaru sa istim efektom.

Out of Space


Tako zavodljivo, a tako cool našminkano lice! Kombinacija pastel neon plave i ljubičaste senke za oči pravo su osveženje za ugrejanu atmosferu, a uz hrabro izvučen ajlajner i mat lila karmin nepogrešiv  izbor za rejv žurku.  Za kraj nanesi kvalitetan fiksator za šminku, kako i bi ovaj cool make-up ne bi ugrejao i razlio.

Pročitajte još o: Sofisticirano grunge make-up izdanje

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Hyper Precise Eyeliner

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, večernja šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka za noć veštica: 4 ideje za „strašni“ makeup look

Noć veštica savršena je prilika da konačno upotrebiš sve one nijanse koje smatraš prenapadnim za svaki dan. Otkrij kako da se poigraš sa šminkom za Ha...