Kako se našminkati za rejv?

Sjajna prilika da se malo izdivlja sa šminkom, a nije maskenbal, upravo je rejv žurka. Živela sloboda! Odabrali smo za tebe 4 inspirativna i nepogrešiva trendi izdanja uticajnih make-up blogerki, a tu su i  saveti za šminkanje uz koje možeš postići taj rejverski make-up vajb.

Pomalo divlje

Ok, spremaš se za rejv, ali nameravaš da se prethodno malo zagreješ, obiđeš barove, vidiš koga ima...Ova make-up varijanta je za tebe. Dovoljno strejt za obilazak klubova, dovoljno ekscentrična za rejv. Akcenat  je na ajlajneru, ali prethodi mu dobar strobe lica i atraktivna senka za oči u boji vatrene zemlje. Evo i nekoliko odličnih saveta kako staviti ajlajner i kako izvući tu perfektnu liniju ajlajnera bez mnogo muke. Jer najbolji ajlajner je dobro izvučen ajlajner!

Eksplozija boja


Energična muzika traži energičan make-up. Taj boost efekat najlakše ćeš postići koristeći intenzivne boje. Plava, narandžasta, pink...Nema nedozvoljenih kombinacija. Ajlajner i maskara u boji pomoći će ti da se razmaštaš i izađeš iz svoje komforne make-up zone. Narandžasto-plavo našminkane oči? Što da ne!

Voodoo

Ako bi se magija muzike i plesa mogla reflektovati kroz šminku, to bi bilo baš ovo make-up rešenje! Na svoje omiljeno konturisano + mat izdanje u bojama zemlje, belim ajlajnerom nabaci svoja plemenska obeležja i prepusti se ritmu. Za ovaj look nisu ti potrebne neke naročite tehnike šminkanja. Po želji nabaci i veštačke trepavice ili odaberi maskaru sa istim efektom.

Out of Space


Tako zavodljivo, a tako cool našminkano lice! Kombinacija pastel neon plave i ljubičaste senke za oči pravo su osveženje za ugrejanu atmosferu, a uz hrabro izvučen ajlajner i mat lila karmin nepogrešiv  izbor za rejv žurku.  Za kraj nanesi kvalitetan fiksator za šminku, kako i bi ovaj cool make-up ne bi ugrejao i razlio.

Pročitajte još o: Sofisticirano grunge make-up izdanje

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Hyper Precise Eyeliner

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, večernja šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hajlajter: Makeup zvezda novogodišnje noći!

Da bi bila zvezda večeri, moraš nabaviti zvezdu večeri - hajlajter! On će biti zadužen da istakne ono najlepše na tvom licu; obezbedi zdrav sjaj, svež...