Kako se pravilno kombinuju rumenilo i hajlajter

Jedan od najvažnijih koraka prilikom šminkanja jeste pravilno senčenje i konturisanje lica koje je sada veoma popularno. Pored proizvoda za konturisanje, savršeni make up izgled je takođe nazamisliv bez rumenila i hajlajtera.

Kako bi vam senčenje i posvetljavanje delova lica bilo jednostavnije, Maybelline New York stručnjaci su kreirali Master Blush set koji će vam olakšati svakodnevnu makeup rutinu.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kao i za sve ostale makeup proizvode, tako je i za ovu paletu u kojoj se nalaze tri rumenila i hajlajter neophodno poznavanje pravilnog redosleda nanošenja ovih proizvoda. Poznati šminkeri savetuju da je prvi korak nanošenje hajlajtera na sam vrh jagodica, drugi korak pažljivo nanošenje rumenila, nakon kojeg ćemo ga blendiranjem sjedniti sa već nanetim hajlajterom. Na ovaj način postići ćete prirodan izgled vaše kože lica, a naročito jagodica.

Vodite računa o tome da birate odgovarajuću nijansu rumenila koja će da se stopi sa vašim tenom, ali i da pravilno iskombinujete ova dva proizvoda.

 

Ova paleta će savršeno istaći vaše jagodice, a celokupan izgled dopunićete hajlajterom koji će vašem licu dati onaj željeni blistavi izgled. Svaku nijansu rumenila iz ovog seta možete koristiti posebno ili ih pažljivo pomešajte kako biste kreirale savršenu nijansu koja vam najbolje pristaje.

Na kraju, vodite računa i o prilici za koju se šminkate – za večernji izgled izaberite tamniju nijansu rumenila, dok za dnevni izgled iskorstite svetlije tonove kako biste dobile prirodan i svež izgled.

Pročitajte još: Pripreme za hladno vreme by Dunja Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Blush

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se