Kako što pravilnije definisatii crte lica

Non-touring je nešto između zdravog dewy sjaja i izraženih crta  lica. Kod ovog trenda je važno da koža izgleda svježe i sjajno i ne sme da izgleda suvo i matirano.

 

Osim nonturisanja, glavna novost u svetu mejkapa je i Draping.

Draping je tehnika koju u poslednje vreme promoviše Marc Jacobs na društvenim mrežama i povezuje ga sa svojim brendom. Ovaj trend bio je veoma popularan u 80-im godinama prošlog veka, a početkom 90-ih nosila ga je i slavna Kejt Mos. Postupak je vrlo jednostavan! Umesto svih proizvoda i alata treba vam samo rumenilo koje se nanosi na dielove lica koje želite da naglasite.

 

Rumenilo bi se trebalo da se sastoji od dve nijanse i da pruža sjaj i blistavost tena. Tamnija nijansa preporučuje se za jagodične kosti, a na samom vrhu koristite sjajnu svetliju boju sa kojom treba dodatno "omekšati" oštre linije rumenila.

Takođe se preporučuje lagano nanošenje rumenila na područje završetka obrva. Neki mejkap artisti preporučuju i lagani trag na bradi. Mnoge poznate dame vrlo su brzo prihvatile ovaj trend uključujući Gigi Hadid i Kyle Jenner, pa je draping postao deo njihove svakodnevne rutine.

Pročitajte još: Infallible blush rumenilo kao višenamenski proizvod? by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible Blush Sculpt L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se