Kako su L'Oreal zvezde ponele sjaj za usne

Svetski poznate lepotice koje su imale tu privilegiju da postanu predstavnice ovog prestižnog brenda ne propuštaju priliku da podele svoje beauty tajne i na taj način pomognu damama širom sveta da pokažu ono najbolje, jer - one to zaslužuju.

Eva Longorija

 

A post shared by @_mymakeup__ on


"Vaše telo je pokretač svih vaših emocija, osećanja ovakvih ili onakvih, pokretač bilo čega u vašem životu zapravo. Tako da morate brinuti o njemu", izjavila je jednom prilikom glumica Eva Longorija, koja je izuzetno ponosna na svoj izgled. Ona ne misli da je njena visina problem, ona se "kune" u hidrataciju kože, i kao finish line - njena šminka je uvek besprekorna.

Po sređivanju, njena svetlucava preporuka za usne je L'Oreal Infallible Plumping Lip Gloss. U odnosu na boju njene kože, ali i kose, ovi senzualni tonovi sjajno joj pristaju, a usne, poput šlaga na torti, postaju savršen ukras i kradu svu pažnju. Plumping efekat odličan je dodatak! Sa ovih usana teku najslađe reči.

Ajšvarija Raj


Lepa Indijka Ajšvaraja Rai pobornik je #peachy tonova, kojih u L'Oreal paletama svakako ima u izobilju. Svakako sada, u susret proleću, ova varijanta uneće sasvim dovoljnu dozu razdraganosti u vašu svakodnevicu.

Ovako našminkan osmeh ne može prođi neopaženo. Zato, kada naiđete na Colour Juice u Peachy Sheen, ne oklevajte.

Pročitajte više na: Sjajne usne kojima niko ne može odoleti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 103 Protest Queen

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 502 Hold Me Close

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 110 I Got The Power

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 407 Smoke Me Up

  Poručite odmah

Povezane teme: formalna šminka, sjaj za usne, usne, poznati, Crveni tepih, RedCarpet

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koji će napraviti boom u 2022. godini!

Tokom 2021. godine neki makeup trendovi su bili toliko zanimljivi da ih prenosimo i u ovu godinu, plus, dodajemo još nekoliko potpuno otkačenih novina...