Kaži zbogom zimi sa usnama u boji vina

Zima, zima...koliko smo samo dugo čekali da ode, a ona je svaki put nalazila način da se makar na kratko vrati. Ovoga puta, defintivno joj možemo reći „doviđenja“ i da sa osmehom dočekati lepo prolećno vreme. Ima nečeg zaista posebnog u proleću što nas tera da poput drveća „procvetamo“, da se osvežimo i da na svet oko nas gledamo kroz vesele boje. Dolazak proleća i promene koje nam nosi primećuju se u izboru garderobe, a samim tim prenose se i na naše nesesere. Prolećna šminka se hrani bojama na koje često zaboravljamo tokom zime. Postoji jedan proizvod, koji ima moć da nam lagano donese prolećno raspoloženje, a to je svakakako omiljeni pomoćnik svake devojke – ruž.

Profesionalni šminkeri se slažu da za prelazak iz zimskog na prolećni makeup treba birati boju, koja se ne razlikuje previše od tamnih nijansi koje smo nosili tokom zime, ali da u sebi sadrži dozu seksepila, zavodljivosti i razdraganosti poput proleća. Da li postoji bolji izbor od ruža u smeloj i zavodljivoj burgundy nijansi?

Za početak pripremi usne

S obrzirom na to da je zima tik iza nas, velika je verovatnoća da su tvoje usne nedovoljno hidrirane, a to se ne može sakriti ni najkvalitetnijim ruževima. Zato je veoma važno da svoj osmeh pripremimo za nanošenje ruža. Pitaš se kako? Jednostavno! Sve što treba da uradiš je da napraviš piling usana, kojim ćeš ukloniti mrtve ćelije sa površine usana. Nakon toga, obavezno nanesi balzam i sačekaj nekoliko minuta da dobro upije. Kada završiš sa ova dva osnovna koraka, spremna si za nanošenje svog omiljenog proizvoda.

Koji ruž izabrati?

Pitanje koje najčešće zadajemo sebi. A odgovor je veoma jednostavan – izaberi proizvod koji najviše odgovara  potrebama tvojih usana i povodu za koji ga nanosiš. Ako su tvoje usne i pored pripreme i pilinga i dalje nedovoljno hidrirane, zaboravi na ruževe sa mat formulom. I sama znaš da ovakve formule mogu dodatno da isuše usne, što verujemo nije tvoj cilj. Za lepe i hidrirane usne biraj uljane ruževe, koji ujedno neguju usne i čine ih neodoljivo mekanim. Ako planiraš izlazak i lud provod do zore, naš savet je da uz burgundy ruž upotrebiš i olovku u istoj nijansi. Olovku nanesi pre ruža, kako bi pojačala njegovu izdržljivost i postojanost. Pored toga, boja ruža će tako biti intenzivnija a tvoje usne privlačne i zavodljive tokom cele noći.

Za prolećni makeup, stručnjaci takođe preporučuju upotrebu tečnih sjajnih ruževa. Da, oni se ove sezone vraćaju na velika vrata uprkos velikom broju popularnih mat ruževa. Sjaj je i te kako prisutan tokom proleća i zato se nemoj plašiti da igraš na sigurno i svoje usne obojiš u blistavu burgundy nijansu!

 

Pročitaj još o: Ruž za usne koji opisuje tvoju ličnost

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Mon Jules

  • Loreal Paris Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

Povezane teme: crveni karmin, karmin, ruž, sjaj za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludeo svet-Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sija, tu je novi skincer trend koji je zaludeo svet, u pitanju je Glazed Donut trend...