Koja vam nude nijansa ruža najviše odgovara? by @anastasijastasha

Na stranu što su nude karmini veoma popularni, većina žena se pita koja je nijansa najbolja baš za nju i kako da je izabere. Mnoge se vode bojom, tačnije nijansom kože. Moj savet je da nikada, ali nikada ne pokušavate da uparite nijansu ruža i nijansu vaše kože na licu, delovaćete isprano, a to svakako nije efekat koji treba da se postigne nanošenjem ruža.

Za početak, probajte da uklapate boju vaših usana, ne vaše kože. Izaberite boju koja će se stopiti sa bojom vaših usana, za najprirodniji izgled.

Najbolja nude nijansa na vama ne bi trebalo da bude ni previše svetla, ni previše tamna. Kada u radnji birate nijansu, birajte je sa šminkom na licu, lakše ćete odlučiti. Iako imam puno paleta karmina, nov Lorealov proizvod Color Riche Lip Pallete Nude me je oduševio, jer podrazumeva 6 nude nijansi, koje se međusobno mogu kombinovati, i tako dobiti puno najrazličitijih nijansi ruževa, tako da mogu stalno da ih menjam, ali mogu i napraviti neku svoju boju, koja će mom licu najviše odgovarati, kada je boja u pitanju.

Ukoliko imate veoma svetao ten i crvenkastu kosu, probajte nežnu bež - puder roze nijansu na usnama. Izbegavajte nijanse koje su previše svetle i vuku na bež, idite ka toplijim tonovima. Za dame sa svetlom kožom koja ima maslinaste podtonove, možete se odlučiti i za rozikaste i za bež varijante kaa su nude karmini u pitanju. Ukoliko su vaši podtonovi crvenkasti, birajte karamel nude nijanse, bar za nijansu tamnije od vaše kože. Za one koji imaju kožu hladnijih podtonova, najbolje je odlučiti se za tamnije nude varijante. U svakom slučaju, koji god podton da imate, nemojte stapati boju kože i usana jer će vaše usne na taj način postati neprimetne. Za dame sa svetlom kosom i tamnijom (ili preplanulom) kožom, najbolje su svetlije nijanse sa dodatnim sjajem. Šljokice ili sedefasti nude karmin će dodatno istaći preplanulu kožu. Za dame sa veoma tamnom kožom, dobro je birati rozikasne nijanse koje su nešto svetlije od njihove boje lica, jer će na usnama izgledati najviše nude. Na nude usnama, odličnu definiciju ćete dobiti ukoliko preko karmina, blago pređete olovkom slične nijanse. Kod Color Riche Lip Pallete Nude , umesto olovke možete upotrebiti tamniju nijansu.


Vaša Stasha!

Pročitajte još: 5 koraka do ombre usana by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Riche Lip Palette Nude by L'Oreal Paris

Registrujte se / Prijavite se