Kombinovanje različitih tipova prajmera za jos bolji efekat

Kako bi pripremili lice za šminkanje, morate naneti prajmer, odnosno dobru bazu koja će šminku "držati" na mestu. Najpovoljnije bi, takođe, bilo da ne pogrešite u odabiru prajmera, kako bi koža lica uvek bila negovana, a i kako biste izbegli greške koje se pri šminkanju često mogu potkrasti.

Ne prezajte od kombinovanja različitih tipova primera

kombinovanje-razlicitih-prajmera

Imajte na umu da opreznost uvek možete "podići na viši nivo", te ukoliko vam se čini da vam jedan prajmer nije dovoljan, velika je verovatnoća da ste u pravu. Zato ne prezajte od kombinovanja različitih tipova prajmera, jer vam to može samo pomoći, nikako suprotno.

U zavisnosti od toga kog tipa vam je koža, možete pronaći odgovarajući prajmer koji će prilično olakšati šminkanje. Sve što želite da postignete zapravo zavisi od baze koju nanesete. Mnoge svetske lepotice nisu za prekomernu (odnosno svakodnevnu) upotrebu prajmera ukoliko niste u situaciji koja zahteva celodnevno našminkano lice, međutim, u slučajevima kada ga nanesete - zaljubićete se u njegovo sjedinjavanje sa puderom, kao i to kako ćete izgledati pošto završite sa šminkanjem.

Glavna uloga svakog prajmera jeste da ukloni nepravilnosti sa lica. Među omiljene prajmere ne propustite da uvrstite Lorelaov Ifaillible Pore refining  koji ne zatvara pore i koji nežno zaglađuje lice i čini nanošenje pudera magičnim.

Za savršen izgled treba se dobro potruditi

prajmeri-loreal-kombinovanje -razlicitih-vrsta

Za još bolji efekat, poslužite se bez mnogo razmišljanja sa Lorealovom Infaillible mattifying bazom, koja je upravo takva - bezgrešna! Ona je mat, ona je lagana, i ona neće izazvati nikakve nepravilnosti. Posebno ukoliko imate mešovitu kožu lica, naučite da tretirate svaki deo onako kako vam on i traži. Upravo iz toga razloga nije loše "eksperimentisati" sa prajmerima. Ipak, za savršen izgled valja se dobro potruditi.

Pročitaj još o: 10 zapovesti korišćenja prajmera

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'oreal Paris Infaillible Primer Anti-Fatigue

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Infaillible Luminizing Primer

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible Mattifying Primer

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Infaillible Primer Pore Refining

  Poručite odmah

Povezane teme: Loreal Paris, prajmer, primer, baza

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti i trikovi: Nega kose tokom zime

Hladno vreme može da nanese mnogo štete tvojoj kosi. Da bi je sačuvala od hladnoće i spoljašnjih uticaja, poslušaj savete stručnjaka i ne dozvoli eskt...