Konturisanje za sve tipove kože by @anastasijastasha

Konturisanje

Konturisanje je zahvaljujući šminkerima poznatih postalo fenomen u kome učestvuju sve žene sveta.

U samo par koraka, zahvaljujući ovom fenomenu, možete transformisati vaše lice, dati mu više definicije i sakriti i smanjiti nepravilnosti kao što su na primer kriv nos. Konturisanjem takođe možete naglasiti vašu lepotu i istaći određene delove lica. I zbog svega toga, nekome ko nije profesionalni šminker, konturisanje ume da izgleda poprilično teško i komplikovano. Ova make up magija je zapravo veoma jednostavna, ali je veoma i bitno koji ćete proizvod za konturisanje odabrati za vaše lice.

Pročitaj još: Konturisanje neobičnim proizvodom za samo jedan minut!

Veoma je bitno kog tipa je vaša koža 

Za masniju se preporučuju setovu za konturisanje u kamenu, a za suvu - tečni ili kremasti setovi jer bi je oni u prahu mogli dodatno isušiti i naglasiti suvoću kože. Kod masne kože treba voditi računa pri korišćenju hajlajtera, jer on dodatno naglašava sve, i treba ga izbegavati na t zonama ukoliko vam se lice mnogo masti.

Zato je bitno kombinovanje i uklapanje proizvoda potrebama vaše kože.

L'Oreal Infallible Sculpt

Paleta za konturisanje L'Oreal Infallible Sculpt sastoji se iz dve nijanse, tamnu i svetlu, u formi  kremasto puderaste teksture.

Ovo je bilo pravo otkriće za mene jer je prvi set za konturisanje tog tipa koji sam imala prilike da probam.

Mojoj suvoj koži (sa t zonom) je veoma prijao, verujem da je odličan za sve tipove kože, omogućuva prirodan i nežan izgled i lako se blenduje.

Vaša Stasha!

Uz pomoć L’Oreal Infallible Sculpt palate za konturisanje nauči da perfektno istakneš konture svog lica, bilo da je ono četvrtasto, okruglo, izduženo ili ovalno. Nauči da budeš #selfieready!​

Povezane teme: šminka, senčenje lica, konturisanje, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Efekat savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Maybelline New York Tattoo Brow Lift olovka za obrve je nedavno stigla na naše tržište i naravno, nismo mogli da odolimo, a da je ne isprobamo...