Koralne usne za prolećni look

Koralni tonovi osim što su moderni, veoma su zahvalni jer se lako uklapaju uz mnoge stilove šminkanja, kao i uz druge aktuelne boje sezone. Odlično idu i uz svečane i uz opuštene dnevne kombinacije, ali kako bi vaš makeup bio besprekoran, važno je da izaberete koralnu nijansu ruža koja vam najviše odgovara.

Pažljivo birajte
Za dnevnu varijantu, devojkama svetle puti najviše leže svetliji koralni karmini isključivo sa narandžastim tonom. Ako je koralni karmin vaš izbor za noć, onda slobodno izaberite tamnije i jače nijanse sa crvenkastim tonom.

Savršen spoj bi bio kada biste i vaše nokte namazale u sličnoj nijasni.


Tamnoputim damama odlično stoje jarki i intenzivni koralni ruževi, naročito oni sa crvenkastim i braonkastim tonom. Uz ovaj ruž možete da kombinujete i rumenilo u istim nijansama.

Izaberite neku od koralnih nijansi koje nudi linija Maybelline New York Color Sensational i sve vaše prijateljice će želeti da „prepišu“ od vas!

Kako da vaš koralni makeup bude pravi pogodak


Kada se odlučite za koralni karmin, imajte na umu da on privlači pažnju, tako da može lako da naglasi sve vaše nedostatke na licu. Dakle, ovakav ruž bi trebalo da bude stavljen tek nakon što dostignete savršeno izjednačen, neutralan ten. U toj misiji, posao će vam olakšati Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless tečni puder.

Takođe, za dnevnu varijantu ne ističite previše oči i obrve, jer look sa koralnim karminom je dovoljno jak i akcenat treba da ostane na usnama. Zbog balansa, bolje je da koristite prirodnu šminku za oči i lagano naglasite jagodice. 

Više na: Orange make-up za proleće

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Color Sensational 910 Shocking Coral

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational 914 Vibrant Mandarine

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

    Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne, proleće

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ženski parfemi: Top 6 mirisa koji će obeležiti ovo proleće

Vreme je da teške zimske parfeme zameniš laganim notama koje rasterećuju, motivišu i mirišu na proleće...