Kupovina savršenog ruža

Kupovina najmanje stvari se vrlo lako može pretvoriti u najveći pakao. Zato smo sledeće redove posvetili devojkama, kojima je potrebna mala pomoć pri kupovini omiljenog makeup proizvoda. Na prvi pogled će ti možda naši saveti delovati neozblijno, ali veruj nam, dovešće te do tvog savršenog ruža. Spremna?

Mekane i nežne usne


Pre nego se upustiš u avanturu zvanu “kupovina savršenog ruža”, budi sigurna da su tvoje usne uvek pravilno negovane. Ne zato što ćeš u potrazi za savršenim proizvodom na njih naneti najrazličitije ruževe, već zato što samo tako možeš biti sigurna da će ruž koji budeš izabrala, na njima zaista izgledati savršeno. Drugim rečima, ako su ti usne grube i ispucale, savetujemo ti da kupovinu savršenog ruža odložiš na neko vreme. Daj dovoljno vremena svojim usnama da vrate svoj sjaj i prirodnu lepotu i pruži im svu negu koju zaslužuju.

Prilagodi se godišnjem dobu

Ovo ti zvuči pomalo čudno, zar ne? Međutim, i sama znaš da su usne tokom zime sklone pucanju, a ispucale usne nikako nisu deo savršenog makeup look-a. Zato se moraš prilagoditi vremenskim uslovima i godišnjem dobu. Naš savet je da zimi izbegavaš kupovinu ruževa sa mat formulom, koji dodatno isušuju usne i fokusiraš se na ruževe kremaste formule. Leti je dozvoljeno eksperimentisati, kako sa bojama tako i sa teksturom ruža.

Šta tačno tražiš?


Kako bi zaista pronašla svoj savršeni ruž, najpre moraš da znaš šta tačno tražiš. Tako, ako si krenula u kupovinu kako bi sebi nabavila savršen ruž za neki važan događaj koji ti predstoji,  bilo bi dobro da izabereš proizvod koji garantuje postojanost. Ipak ne želiš da ostavljaš tragove svuda oko sebe, zar ne?

Ako si pak krenula u kupovinu sa željom da pronađeš svog savršenog pomoćnika, koji će stajati u tvom neseseru za situacije kada moraš na brzinu da se našminkaš, onda izaberi tečni ruž ili sjaj za usne u svojoj omiljenoj nijansi. Tvoja dobra procena je prvi korak ka izboru onog pravog!

Probaj i testiraj što više možeš

Većina prodavnica kozmetike je dobro osvetljena, ali tebi je u ovoj misiji potreban izvor prirodne svetlosti. Slobodno traži od osoblja da izneseš testere na dnevnu svetlost, kako bi imala što bolju predstavu kako ti izabrani ruž zaista stoji. I biraj, probaj, kombinuj...Sve dok ne pronađeš savršeni ruž!

Pročitajte još o: Kako da vam karmin ne završi na zubima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

    Poručite odmah
  • L'oreal Paris Color Rich Matte Rose Clutch

    Poručite odmah
  • Lóreal Paris Color Rich Matte Coral Style

    Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Full-coverage šminka za samo 5 minuta

Sigurno si i ti, kao i mnoge od nas često bila prinuđena da se kompletno našminkaš u žurbi...