Letnji favoriti poznatih lepotica: 3 najbolja načina za čišćenje lica koja ćete preneti i u narednu sezonu

Poznati koriste dosta scenske šminke, te je za njih možda rezervisan i poseban stil, koji efikasno otklanja sve nečistoće, u cilju relaksacije kože, dozvoljavajući joj da "diše". Međutim, dosta celeb trikova možete da "ukradete"!

Pevačica Hilari Daf preporučuje masiranje lice uljima, što koži daje, ali i jača prirodan sjaj. 

 

Kristen Bel posebnu pažnju poklanja njenom licu uveče, tokom tuširanja.

"Imam vrlo osetljivu i nežnu kožu, tako da uvek, bar jednom dnevno, makar toplim peškirom prekrijem lice na oko 20 sekundi", rekla je jednom prilikom glumica.

Ovakav tretman daje koži na elastičnosti, što je odlična stvar i tokom hladnijih dana, jer kožu sprečava od sušenja i pucanja. Pene za nežno čišćenje lice uz toplu vodu takođe su dobrodošle.

 

Mlada glumica Lusi Hejl uživa dok neguje lice i za tretmane kod kuće odvaja dosta vremena, trudeći se da što više očuva čistoću kože. 

Pročitajte više: Neukrotive kovrdže kao simbol izuzetnosti: Tajne hair rutine poznatih dama

"Posebno ako dolazim kući posle snimanja, prvo skinem šminku maramicama, pa 'odmorim' lice tonikom, zatim nanosim lagane kreme... Dugo traje, ali je opuštajuće, i lice mi izgleda savršeno", izjavila je Lusi.

 

Ključ je u pronalaženju prave rutine, one koja samo vama pristaje. S druge strane, tri osnovna koraka su obavezno skidanje šminke pre odlaska u krevet, redovno umivanje i hidratacija, i naravno - zaštita (od sunca, jakog vetra...) Vaša koža će to voleti.

Pročitajte više: Saveti za lepotu Dragane Mićalović 

Povezane teme: šminka, nega, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što treba da znas o kiselinama i njihovim blagodetima vezano za negu tvoje kože

Sigurno si primerila da sve češće u skincare proizvodima uočavaš neku vrstu kiseline, svaka ima svoje benefite i zato je vreme da čuješ nešto o onim n...