Ležerna elegancija - novi ARMANI CODE COLONIA

„Smatram da je elegantan muškarac onaj kog krasi diskretan i prefinjen stil oblačenja, onaj koji sve kombinacije nosi potpuno opušteno.“

"Trovo che un uomo sia elegante quando è discreto nell’abbigliamento e sa portare con scioltezza e disinvoltura anche capi informali.”

Ležerna elegancija - novi ARMANI CODE COLONIA


CODE COLONIA odiše elegancijom muškarca koji zna kako da svoju odeću nosi diskretno i ležerno, koja mu daje određenu čar i moć zavođenja.

Šarmantan, snažan, neodoljiv i sa savršenim osećajem za stil. CODE.

Muževna privlačnost u kombinaciji s opuštenim stavom i elegancijom otkriva dašak ličnosti muškarca koji je u komunikaciji s ljudima dosledan i veran sebi, poput diskretnog mirisa koji se oseća samo u dodiru s kožom.

Ležerna elegancija - novi ARMANI CODE COLONIA


Kompozicija mirisa ARMANI CODE COLONIA vrlo je jednostavna i prepoznatljiva, ali prefinjenija od kolonjske vode. Reč je o diskretnom mirisu koji odiše opuštenošću i ležernošću. Nije provokativan, već ostavlja bez daha lepotom probranih sastojaka i elegancijom. Senzualan je i privlačan, trenutno budi emocije. Zaštitno lice mirisa je holivudski glumac Kris Pajn (Chris Pine)*, koji savršeno utjelovljuje osjećaj trenutačne privlačnosti.

* Kris Pajn (Chris Pine) glumi u filmu Wonder Woman (leto 2017.)

NOVI PRISTUP SVEŽINI

Ležerna elegancija - novi ARMANI CODE COLONIA


Armani Code Colonia pripada istoj liniji kao Armani Code i Armani Code Profumo, a kreirao ga je Antoan Mezondiu (Antoine Maisondieu).

„Još na samom početku procesa kreiranja mirisa želeo sam da zadržim prepoznatljivu drvenasto aromatičnu notu mirisne porodice fougère zbog njene muževne privlačnosti i dodati joj dašak svežine i elegancije kroz spoj sa nežnim akordom narandžinog cveta.“

Upravo zbog toga je ARMANI CODE COLONIA tako poseban: aromatičnu kolonjsku vodu sa fougère akordima i salicilatima otvara upečatljiva citrusna nota iza koje se kriju senzualne drvenasto-ćilibaraste donje note.

Ležerna elegancija - novi ARMANI CODE COLONIA


Armani Code Colonia je neodoljiva kombinacija citrusnih nota (bergamot, mandarina, ružičasti biber) i aromatičnih srednjih nota muskatne žalfije koje se prožimaju sa cvetnim notama u savršeni spoj s narandžinim cvetom. Bazne note imaju prepoznatljiv puderasti kvalitet mirisa fougère koji obezbeđuju drvenaste note, ćilibar, zrna tonke i sunčanica.

Svežina kolonjske vode u ovom prozračnom i sofisticiranom mirisu protkana je senzualnošću koja odiše ležernim stavom i urođenom elegancijom.

ELEGANTNA, PROVIDNA BOČICA

Ležerna elegancija - novi ARMANI CODE COLONIA

Vrlo prepoznatljivu bočicu odlikuju iste elegantne i stilski savršene linije kao i Armanijeve kreacije za muškarce. Drugačija je jedino boja: bočica mirisa ARMANI CODE COLONIA obavijena je svežom i zavodljivom plavom bojom.

Na sjajni čep ugraviran je monogram GA. Odmah ispod čepa nalazi se široka, crna traka koja podseća na legendarni pojas Armanijevog odela, simbola elegancije.

ARMANI CODE COLONIA je spoj svetlosti i tame, i odražava pomalo drugačiju, prikrivenu zavodljivost.

Pročitaj više: Reci ‘da’ by Giorgio Armani​

Povezane teme: parfem, toaletna voda, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

8 poklona za Novu godinu koji će obradovati svaku ženu, ali i muškarca

Nova godina je pred nama, što znači da se polako spremamo za veliku prazničnu kupovinu. Dok neki ljudi obožavaju da biraju poklone, drugima kupovina p...