L'Oréal Paris ambasadorka: Liya Kebede

Kažu da svaka uspešna žena treba da ima čvrste stavove, jasne ciljeve i da bude inspiracija onima oko sebe. Upravo ovim rečima možemo opisati sve L'Oréal Paris ambasadorke, koje u sebi objedinjuju sve atribute ženske lepote i uspeha.

Lepotice koje krase reklamne kampanje ovog kozmetičkog brenda su često i naša inspiracija. Danas je to Liya Kebede, model i glumica koja potvrđuje da su energičnost, emocije i lepota čvrsto povezane.

 

A post shared by liyakebede (@liyakebede) on


Prvi profesionalni koraci

 

A post shared by liyakebede (@liyakebede) on


Prelepu Etiopljanku je prvi put zapazio jedan filmski režiser dok je bio na proputovanju Afrikom. Oduševljen njome, upoznaje je sa agentom iz Francuske gde Liya nakon školovanja odlazi i počinje karijeru modela. Od tada, ona niže samo uspehe u svetu mode. Postala je zaštitno lice vodećih svetskih brendova, a njena pojava ne prestaje da inspiriše dizajnere širom sveta, ali i ljubitelje filmske umetnosti.

Humanitarni rad

 

A post shared by liyakebede (@liyakebede) on


Liya je glumila u filmu „Pustinjski cvet“, ekranizaciji istoimenog bestselera koji govori o životu somalijskog modela – od siromašnog detinjstva do svetskih modnih pista. Ova uloga je prelepoj manekenki bila podstrek za humanitarni rad pa je danas Liya Kebede vatrena aktivistkinja za prava žena. Osnivač je i Fondacije za majke i decu i godinama uspešno sarađuje sa UNICEF-om.

Upravo zbog svega ovoga, lepa L'Oréal Paris ambasadorka je žena vredna divljenja. „Srećna sam što sam deo jedne velike harizmatične porodice kao što je L'Oréal“, ističe Liya.

 

Povezane teme: L'Oreal ambasador

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su idealani puderi za lice koji će prkositi zimi!

Ukoliko ste ljubitelji makeup-a onda sigurno znate koliko je teško održati blistav ten tokom hladnih zimskih dana, bitno je da izabereš pravi puder za...