Love horoskop - drugi deo

Vaga (23.septembar – 22.oktobar)
U neprestanom traganju za ravnotežom, vage su ženstvene, razumne i dobronamerne. Harmonija koju traže je podstaknuta energijom Venere, njihovog vladara. Predstavnicama ovog znaka savršeno pristaju nežnije nijanse poput breskve, kao i svi pastelni tonovi. 

Škorpija (23.oktobar – 21.novembar)


Pluton je vladar ovog znaka, koga mnogi smatraju protivrečnim. Mnogi tvrde da su predstavnice ovog znaka nadobudne, halapljive i teške za saradnju. U praksi međutim, škorpije su pouzdane i savršeno trezvene u donošenju odluka. Njihova boja je boja vina, koja je ujedno i omiljena boja za šminkanje usana svih velikih make-up majstora. 

Strelac (22.novembar – 20.decembar)


Purpurna nijansa je nijansa koja savršeno pristaje pripadnicama ovog znaka. Njihov strogi vladar je Jupiter, koji im donosi slobodan duh i izraženo interesovanje za duhovno, i ono što ih izdvaja od drugih – duboka osećanja i negovanje iskrenog prijateljstva. Na radost strelca, upravo purpurne nijansa suvereno vlada trendovima za ovu sezonu i čini se da će tako ostati još neko vreme.

Jarac ( 21.decembar – 20.januar


Trezvenost, disciplina i sigurnost su glavne karakteristike ovog znaka. Njegova jačina i snaga slobodno se mogu povezati sa tamnim bojama kao što su crna, tamnoplava i tamnobraon. Idealne za šminku na očima, ove boje su prilagodljive i savršeno pristaju uz svaki look.

Vodolija (21.januar – 18.februar)


Oko vodolija sve pršti od energije. One su nasmejane, druželjubive i uz njih je uvek dobra zabava ali i opuštanje. Tirkizno plava i zelena boja savršeno pristaju vodolijama. To su živahne boje, koje će vam savršeno stajati ako ih nanesete na kapke ili na nokte, što da ne?

Ribe (19.februar – 20.mart)


Plava i zelena boja asociraju na  more, okean, reku pa ne čudi to da su usko povezane sa energijom riba. U svetu šminke, ove boje sve više nalaze svoje mesto među senkama za oči, a u poslednje vreme i među ajlajnerima.  
 
Pročitaj više: Love horoskop - prvi deo

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie 48 luxedo

    Poručite odmah
  • Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red

    Poručite odmah
  • The Nudes Maybelline New York

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, crveni karmin, nega, ajlajner, oči, karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš svoju kožu tokom zime?

Većina ljudi zimi izbegava da na svoju kožu nanosi kreme sa saštitinim faktorom tokom hladnih dana, ali verujte nam na reč, radite pogrešnu stvar...