Love horoskop - drugi deo

Vaga (23.septembar – 22.oktobar)
U neprestanom traganju za ravnotežom, vage su ženstvene, razumne i dobronamerne. Harmonija koju traže je podstaknuta energijom Venere, njihovog vladara. Predstavnicama ovog znaka savršeno pristaju nežnije nijanse poput breskve, kao i svi pastelni tonovi. 

Škorpija (23.oktobar – 21.novembar)


Pluton je vladar ovog znaka, koga mnogi smatraju protivrečnim. Mnogi tvrde da su predstavnice ovog znaka nadobudne, halapljive i teške za saradnju. U praksi međutim, škorpije su pouzdane i savršeno trezvene u donošenju odluka. Njihova boja je boja vina, koja je ujedno i omiljena boja za šminkanje usana svih velikih make-up majstora. 

Strelac (22.novembar – 20.decembar)


Purpurna nijansa je nijansa koja savršeno pristaje pripadnicama ovog znaka. Njihov strogi vladar je Jupiter, koji im donosi slobodan duh i izraženo interesovanje za duhovno, i ono što ih izdvaja od drugih – duboka osećanja i negovanje iskrenog prijateljstva. Na radost strelca, upravo purpurne nijansa suvereno vlada trendovima za ovu sezonu i čini se da će tako ostati još neko vreme.

Jarac ( 21.decembar – 20.januar


Trezvenost, disciplina i sigurnost su glavne karakteristike ovog znaka. Njegova jačina i snaga slobodno se mogu povezati sa tamnim bojama kao što su crna, tamnoplava i tamnobraon. Idealne za šminku na očima, ove boje su prilagodljive i savršeno pristaju uz svaki look.

Vodolija (21.januar – 18.februar)


Oko vodolija sve pršti od energije. One su nasmejane, druželjubive i uz njih je uvek dobra zabava ali i opuštanje. Tirkizno plava i zelena boja savršeno pristaju vodolijama. To su živahne boje, koje će vam savršeno stajati ako ih nanesete na kapke ili na nokte, što da ne?

Ribe (19.februar – 20.mart)


Plava i zelena boja asociraju na  more, okean, reku pa ne čudi to da su usko povezane sa energijom riba. U svetu šminke, ove boje sve više nalaze svoje mesto među senkama za oči, a u poslednje vreme i među ajlajnerima.  
 
Pročitaj više: Love horoskop - prvi deo

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie 48 luxedo

    Poručite odmah
  • Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red

    Poručite odmah
  • The Nudes Maybelline New York

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, crveni karmin, nega, ajlajner, oči, karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga sveta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Da li im možeš pročitati to iz pogleda...