Luksuzni skriveni spa dragulji Balija kao iz snova: za opuštanje i podmlađivanje

 

Kako biste izgledali najbolje moguće nije dovoljno da savladate najnovije trendove i make-up tehnike, trebalo bi da se dobro osećate I iznutra. Zato je potrebno da odvojite vreme i osvežite se. Bilo da je u pitanju kratak odmor u prirodi ili duže putovanje, ako ga upotpunite i tretmanima koji će vam pomoćii da se opustite, ne samo da ćete se u u svojoj koži bolje osećati, već će i vaša koža bolje izgledati! A nema boljeg načina od opuštanja kako biste postigli blistav ten tokom cele godine. Zato te nakon najlepših zamkova i spa odmora u Francuskoj  vodimo na Ostrvo Bogova, pravac na Bali!

  1. Como Shambhala Estate

Jedna od prvih luksuznih hotela na ostrvu, i teško da ćete pronaći bolji, naročito ako vam se dopadaju holistički pristupi. Pored lekara i terapeutakoji kreiraju poseban program za svakog gosta kome je potrebno opuštanje,ovde ćete videti i neke od najlepših vila ikad, uz predivni SPA na lokaciji koja ostavlja bez daha u sred Ayung doline. Stazica koja krivuda pravo do reke, gdedrveni paviljoni čekaju goste za masažu ili duboku meditaciju pokraj vode

  1. Alila Soori

Na ušuškanoj lokaciji na zapadno obali Balija u selu Tabanan, Alila Soori je smešten na ruži vetrova uz zvuke talasa koji vas stalno podsećaju na snagu prirode i daju ovom hotelu potpuno jedinstvenu atmosferu. Vile sa pogledom na okean imaju i privatni bazen i spoljašnji prostor za opuštanje. Ali koliko god divne bile i sobe i koliko god da smo oduševljeni lokacijom, pravi vrhunac je raskošni SPA. Ovde ćete dobiti jednu od verovatno najboljih masaža koje ste ikada imali, dok ćete moliti za još. Srećom, Spa je dostupan i za dnevno korišćenje.

 

  1.  Alila Uluwatu

Zašto uključiti još jedan Alila hotel pored stotine drugih ? Pa, jednostavno zato što Alila grupacija hotela zna šta radi, pa tkao I zaslužuje dva pminjanja. Takođe, ovo je jedan od retkih luksuznih hotela na Bukit poluostrvu na Baliju na surfing terotiriji Uluwatu. Uglavljen na litici iznad okeana, uprkos utegnutom enterijeru kao iz magazine, prirodni materijali I ambojent daju hotelu sasvim opuštajuću atmosferu. SPA nudi mogućnost dnevnog korišćenja, uključujući holističke programe uz jogu I meditaciju, kao I vrhunske SPA tretmane.

 

  1. Amandari

Jedan od prvih hotela na ostrvu, Amandari, deo je luksuzne Aman grupacije, i čini parče raja I mira kratkom vožnjom udaljenog od  gužve na ulicama Ubuda.I kao ni jedan drugi hotel drži do šik stila koji u fokusu ima lokalnu kulturu Balijam pa je idealno mesto za purnike koji žele da osete autentičan Bali.  Osim divnog osoblja koje je spremno da s gostima podeli svoju kulturu, jedna od hotelskih vila ima I privatni spa koji ima i malu baštu.

 

  1. Uma by Como

Kao I Alila, I Como zaslužuje dva mesta na ovoj listi. Lociran u Ubudu, Uma je moderan hotel u sred Tjampuhan doline u prirodnom okruženju, koje čini da gosti osete jedisntvo sa prirodom. Fokus je na jogi, meditaciji i balansu uopšte, kako biste se vratiili u kolosek I podsetili šta je važno u životu. Sve su usluge vrhunske -od masaže do tretmana lica I učiniće čuda u oslobađanju mišića od tenzije I opuštanju uma.

Pročitajte i :Vikend u Francuskoj: 5 spa zamkova-hotela kao iz bajke

 

 

Registrujte se / Prijavite se