Magija dugotrajnih karmina

Možemo da se kladimo da ne postoji devojka kojoj se nije desila ona neprijatna situacija kada se ruž razmaže i pokvari ceo utisak! Vrlo dobro znamo koliko se svaka od vas trudi da joj šminka ostane netaknuta tokom celog dana, ali isto tako znamo da se to teško postiže, naročito kada je reč o usnama. Tako smo, tragajući za proizvodom koji bi nas razuverio u tvrdnje da je nemoguće da ruž ostane na usnama ceo dan, došli do Maybelline New York Super Stay Matte Ink tečnih ruževa. I moramo priznati da je reč koja najbolje opisuje ovaj proizvod – čarolija!

Boje


Ovaj ruž možete naći u 8 različitih nijansi, tako da svaka od vas lako može naći svoju idealnu. Svejedno je da li si crnka, plavuša ili riđokosa, Super Stay Matte Ink ti pruža mogućnost izbora bez greške. Roze, crvena, tamnoljubičasta, bež – samo su neke od nijansi koje ćeš naći u čarobnoj flašici. Ono što čaroliju čini još lepšom, to su nazivi nijansi poput Loyalist, Dreamer, Lover, Pioneer, Heroine, Romantic, Believer, Voyager. Ne samo da možeš izabrati nijansu koja ti najbolje stoji, već možeš izabrati i onu čije te ime najbolje opisuje. Ne možeš da pogrešiš, zar ne?

Postojanost


Verujte, ovaj tečni ruž spada među najpostojanije ruževe koje smo do sada probali! Boja i intenzitet ostaju nepromenjeni tokom 16 sati na usnama. Aplikator je napravljen tako da se ruž vrlo lako nanosi, što ga čini praktičnim u situacijama kada moraš da se brzo spremiš za neplanirani izlazak, ili iznenadni susret sa tebi važnim osobama. Jedinstvena mat formula dodatno pojačava njegovu postojanost.

I dalje sumnjaš?


Da li je moguće? Ako ti naš opis i iskustvo nisu bili dovoljni, ostaje samo da probaš Super Stay Matte Ink ruževe i uveriš se sama. U ime svih lepotica, koje su već probale ovaj tečni ruž i s ponosom pokazuju svoje usne, čekamo utiske. Samo ne zaboravi – ovo je zaista čarolija!

Pročitaj još: Makeup trend: Dugotrajne mat usne by Dunja Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 05 Loyalist

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 10 Dreamer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 15 Lover

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 20 Pioneer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 25 Heroine

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 30 Romantic

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 50 Voyager

  Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

BESA X L'Oréal Paris: Makeup pripreme pred svečenu premijeru popularne domaće serije!

MakeUp tim je prošle nedelje prisustvovao svečanoj premijeri druge sezone popularne TV serije BESA, na kojoj su glumice Hana Selimović i Milica Zarić ...