Magija korektora u 5 minuta: Spremite se brzo i izgledajte sjajno

Korektor ne morate da nanosite na čitavo lice, što je veliki plus. "Kamuflaža" sitnih nedostataka, to je uloga korektora. Čini se sitna, ali je dinamitna... Na primer, podočnjake ćete najbolje ukloniti tako što ćete naneti malo korektora ispod očiju, utapkati prstom ovu magičnu šminku, i umor će jednostavno nestati. Birajte nijansu koja je tek nešto svetlija od vaše prirodne boje tena, da biste izbegle rakun-efekat.

Ukoliko ste krenule na neobaveznu kafu sa prijateljicom, izabrale killer outfit, zablistajte u potpunosti uz samo malo korektora i ruž po želji. Sveže, odmorno lice je uvek u modi, zato se i slavna Severina sigurno služi magičnim svojstvima korektora.  

 

U posebnim situacijama, korektor u ulozi lake podloge za kompaktni puder zaista dobro deluje. Nanesite malo korektora ispod očiju i po sredini nosa, a zatim uz malo kompaktnog pudera dostignite istinski matte look. Budite spremni za selfi kao Nina Lečić!

 

Za nežnije varijante, korektor vam može biti velika pomoć. Utapkajte ga na nepravilnosti, te ih još lakše prekrijte šminkom koju ste za prijatan, večernji izlazak planirali. Pevačica Aleksandra Radović brižno nanosi nežne boje, dok ih korektor svakako čuva i izgled dovodi do samog savršenstva. 

 

 

Povezane teme: šminka, poznati, mat

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mat ruž: Postulat neprolazne lepote!

Vanvremensku holivudsku lepotu od sada možeš postići za samo jedan minut! Otkrij kako do besprekorno konturisanih usana uz novi mat ruž za usne koji ć...