Make-up favorit: Maybelline The 24karat Nudes

Kako nam se približava leto, tako je svetlucava šminka sve popularnija. Ove sezone najpoznatiji vizažisti savetuju da svaka dama mora da obogati svoj neseser senkama sa zlatnim pigmentima.

Bilo da je reč o svakodnevnom looku ili specijalnim prilikama za koje želite da svom izgledu dodate mali dodir glamura, senke u nijansama zlata ovog proleća ćemo svakako obožavati!

Odabir nijanse


Treba voditi računa pri odabiru prave nijanse. Svetlijim očima i tenu najbolje pristaju nežnije nijanse zlatne, dok za nešto tamniju kožu treba odabrati jače nijanse koje ćete u manjem sloju naneti za svakodnevni izgled, a za glamurozniji look dodajte još jedan sloj.

Predlažemo vam da se ove sezone odlučite za zavodljivu zlatnu stranu prirodnih nijansi uz Maybelline New York The 24karat Nudes paletu senki za oči sa zlatnim i bronzanim pigmentima za najblistavije lookove. Paleta se sastoji od 12 pažljivo odabranih zlatnih opcija, kojima ćete moći da upotpunite svoj izgled u svakoj prilici.

Kada i kako ih nanositi?


1. Nakon što se očistili kapke, nanesite prajmer.

2. Nanesite tečni, a zatim i puder u prahu na lice i kapke, kako biste stvorili odgovarajuću podlogu za dalji rad.

3. Nanesite prvi sloj nežne nijanse zlatne senke na vaše kapke, a ukoliko to specijalna prilika zahteva, nanesite još jedan.

4. Nanesite nešto tamniju, smeđu senku na nabore kapaka, kako biste vašem oku dali definiciju i dubinu.

5. Dovršite look crnim ajlajnerom i maskarom.

6. Za dramatičniji izgled, ispod donjih trepavica nanesite braon svetlucavu senku kako biste istakli oči i dobili neodoljivi, seksi pogled.

Pročitajte više: Crvene senke za oči – da ili ne?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The 24karat Nudes

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup in the City: Dnevni i noćni look

Naučićeš kako da od dnevnog look-a kreiraš elegantni, večernji look i to u samo nekoliko lakih koraka...